Сьогодні у залі засідань міської ради шести багатодітним вінничанкам вручили державні нагороди «Мати-героїня». Їх привітали депутати міської ради та в.о. міського голови Сергій Моргунов.

9 грудня на початку позачергової сесії міської ради привітали матерів-героїнь, які проживають у Вінниці. Цю державну нагороду вручають жінкам, які народили і виховали п’ять або більше дітей до 8-річного віку. Двоє з жінок, яких вітали сьогодні, народили по шість дітей,також були матері з 5, 7 та 8 дітьми. Найбільше ж дітей у родині Євгенії Малюги – десятеро.

Ще шість вінничанок отримали нагороди «Мати-героїня»

«На початку роботи позачергової сесії у нас є приємна і почесна місія – ми сьогодні вітаємо матерів-героїнь. Ця державна нагорода вручається відповідно до указу Президента за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей і забезпечення умов для всебічного їхнього розвитку. Я вважаю, що такі матері дійсно заслуговують на такі державні відзнаки. Хай Господь Бог оберігає Ваших діточок, Вас і Ваші родини», – каже в.о. міського голови Сергій Моргунов.



Переглядів: 4531
Поширень: 0