Під час позачергової сесії міської ради 9 грудня до депутатів та журналістів звернувся заступник міського голови Володимир Слишинський. Він повідомив, що 6 грудня у Вінниці могло б закінчитись значним кровопролиттям, якби правоохоронці піддались провокаціям, бо серед натовпу були люди, які раніше мали серйозні проблеми із законом.

«Я хочу розказати, щоб ви розуміли всю складність ситуації, що відбулась в суботу. В натовпі поруч з активістом Шостаком знаходилась людина-вбивця, яка здійснила навмисне вбивство, але уникнула відповідальності через те, що в неї не було все нормально із психічним здоров’ям.

людина-вбивця

А перед цим ця людина приходила в міську раду і погрожувала про те, що у суботу з усіма розберуться. Ця інформація була передана правоохоронним органам. Я готовий також надати документи, фото, де ці люди знаходяться в натовпі 6 грудня, документи по цій особі журналістам, щоб ви розуміли, яких наслідків вдалось уникнути - не допустити масових безпорядків і жертв серед населення», - сказав Володимир Слишинський.



Переглядів: 6546
Поширень: 0