У Вінниці відбувся мітинг на захист "Хорта" Юрія Павленка, який зараз перебуває під арештом за побиття міліціонерів під час захоплення будівлі Вінницької обласної ради.

На заклик радикально-налаштованої активістки Таїси Гайди, зібралися аж 150 активістів зі всієї України з політичними прапорами "Свободи" та "Волі". Ще були 20-30 автомайданівців, переважно з сусідніх Черкас, Житомира та Хмельницького та автомайданівець з Києва Сергій Коба, якого через хуліганські дії нещодавно суд присудив домашній арешт.

банальний політичний мітинг "лузерів"

Тож велике дійство на "захист демократії" перетворився у банальний політичний мітинг "лузерів" останніх виборів до Верховної Ради - партій "Свобода", яка змогла провести в раду аж 6 мажоритарників зі всієї України та "Волі" Дерев’янка, яка заходила в парламент за списками "Самопомічі", але опинилася "за бортом коаліції через скандал із засновником партії Єгором Соболєвим.

Вінничани не відреагували на заклики до розгойдування суспільної ситуації у Вінниці, які звучали з сайтів Тараса Чорноівана.

Читайте також:

Нагадаємо, на мітингу 6 грудня під стінами ОДА Таїса Гайда бажала смерті батальйону "Вінниця", відео:



Переглядів: 5805
Поширень: 0