Восьмий зведений загін вінницький міліціонерів та спецпризначенці батальйону «Вінниця» сьогодні виїхали в зону АТО. Більше 100 бійців зведеного загону нестимуть службу у Краматорську, а 70 міліціонерів батальйону «Вінниця» у Попасній на Луганщині, де виконуватимуть завдання, поставлені штабом АТО.

Всі міліціонери екіпіровані, одягнуті, отримали теплі речі, взуття, продукти харчування та усе необхідне для несення служби у польових умовах та виконання поставлених завдань. Зокрема льотчики вінницького авіаційного спортивного клубу надали пічки-буржуйки, медичні ноші та медикаменти.

Зведений загін вінницьких міліціонерів та бійців батальйону "Вінниця" вирушив у зону АТО

До правоохоронців, які з бойовим настроєм та прапором України вишикувались на плацу, звернувся керівник вінницької міліції:

- Сьогодні ви вирушаєте до зони проведення антитерористичної операції, де вже побували декілька сотень працівників вінницької міліції, які з честю та гідністю виконали свій службовий обов’язок, - звернувся до міліціонерів загону начальник УМВС Ігор Моренець. - На їхню роботу ніколи не було ніяких нарікань, навпаки - тільки подяки за їхню службу, як з боку міністерства, так і від керівників територіальних підрозділів. Тож ви маєте з гідністю пройти це нелегке випробування, виконати усі поставлені завдання і повернутись живими та здоровими.

Зведений загін вінницьких міліціонерів та бійців батальйону "Вінниця" вирушив у зону АТО

Серед відряджених бійців, двоє міліціонерів сьогодні святкують свій День народження. Керівник міліції Вінниччини особисто привітав іменинників Андрія Гапонюка та Євгена Кравчука зі святом. Ігор Моренець побажав їм усього найкращого та вручив квіти матерям, які у святковий день проводжали своїх синів у небезпечне відрядження.

Зведений загін вінницьких міліціонерів та бійців батальйону "Вінниця" вирушив у зону АТО

Перед виїздом міліціонери, відряджені в зону АТО, отримали благословення від настоятеля храму святого великомученика Дмитрія Солунського отця Сергія, який побажав хлопцям якнайшвидше повернутися додому з миром та без втрат.

Підтримати та провести героїв, які прийняли рішення захищати країну, прийшли їхні рідні, друзі та колеги.



Переглядів: 7534
Поширень: 0