Сьогодні, у День Святого Миколая, в.о. міського голови Сергій Моргунов зустрівся з дітьми, які потребують особливої уваги. На святі у Палаці дітей та юнацтва малятам вручили матеріальну допомогу і солодощі. Також він завітав до кількох шкіл та передав колективам мультимедійне обладнання, яке складається з проектора, комп’ютера та інтерактивної дошки.

У День Святого Миколая міська влада традиційно вітає дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ях опікунів, виховуються в прийомних родинах, центрах опіки та піклування. Цього року 19 грудня у Палаці дітей та юнацтва відбулося свято для дітей соціально незахищених категорій. Під час якого в.о. міського голови Сергій Моргунов та заступник голови ОДА Ігор Івасюк привітали малечу з днем Святого Миколая. Більш ніж 200 хлопчикам та дівчаткам вручили матеріальну допомогу та солодощі.

У День Святого Миколая маленьким вінничанам вручили подарунки, а кільком школам – інтерактивні дошки

«Нам сьогодні Святий Миколай доручив почесну місію – вручити вам подарунки. Адже я впевнений, що в цьому році ви були чемними, слухняними, гарно поводилися. Тож вітаю вас з Днем Святого Миколая, наступаючими Новим роком і Різдвом Христовим. Нехай наступний рік принесе вам лише позитивні емоції, щоб ви гарно навчалися, були здоровими, щоб всі негаразди, які були у цьому році, минулися і саме головне – щоб був мир», – каже Сергій Моргунов.

У День Святого Миколая маленьким вінничанам вручили подарунки, а кільком школам – інтерактивні дошки

«З дитинства ми всі пам’ятаємо, що завжди на День Миколая мрії і бажання збуваються, так воно і повинно бути. Бажаю щоб ваші мрії завжди реалізовувалися, а дорослі – щоб були помічниками Святого Миколая. І пам’ятайте: творіть чудеса іншим, і тоді вони відбуватимуться й з вами», – зазначив Ігор Івасюк.

У День Святого Миколая маленьким вінничанам вручили подарунки, а кільком школам – інтерактивні дошки

Також цього дня керівники міста та області завітали до вінницьких шкіл № 23, 4 та 20, де поздоровили зі святом школярів та передали колективам комплекти мультимедійного обладнання, які складаються з проектора, комп’ютера та інтерактивної дошки. Свято до Дня Святого Миколая відбулося сьогодні і у Вінницькому академічному театрі ляльок. Його провела служба у справах дітей міської ради. Тут майже сотня дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку у службі, отримали подарунки та переглянули лялькову виставу.



Переглядів: 5405
Поширень: 0