3 січня у Вінниці пройде «Велопарад ДідоМорозів». Він стартує об 11 годині з майдану Незалежності. Велосипедисти завітають на новорічну ялинку, що біля Вежі, у Центральний парк та прокатаються містом, створюючи вінничанам новорічний настрій. А на фініші всі учасники велопробігу зможуть позмагатися у конкурсі на найкреативніші костюми у номінаціях «ВелоДідомороз» та «Велоснігурка» і отримати призи. Як це було минулого року, можна переглянути тут.

У Вінниці триває розвиток велосипедної інфраструктури, щороку обладнуються нові велопарковки, з’являється все більше велодоріжок, оновлюється розмітка існуючої веломережі міста. А для популяризації велосипедного руху у місті постійно проводяться різні заходи та акції. Наприклад, акція «Я поважаю велосипедистів» на підтримку Європейського тижня мобільності, велопробіг до Тижня сталої енергетики, традиційний Велодень, що проводиться в останню суботу травня тощо.

3 січня 2015 року Вінницька міська рада за підтримки депутата міської ради Павла Яблонського організовує «Велопарад ДідоМорозів». Розпочнеться велопробіг об 11 годині з майдану Незалежності (біля приміщення міської ради). Під час руху велосипедисти побувають біля новорічної ялинки біля Вежі, у Центральний парк культури та відпочинку та прокатаються містом. Загалом, маршрут пролягатиме по вулиці Соборній, Грушевського, Пирогова, Келецькій, 600-річчя, Хмельницьке шосе, до майдану Незалежності.

«Для участі у параді необхідно мати хоча б один атрибут Діда Мороза, Снігурки, Санта-Клауса або Святого Миколая. Також можна прикрасити свій велосипед. На фініші всі учасники зможуть прийняти участь у конкурсі та отримати новорічний подарунок в номінаціях: «Велодідомороз», «Велоснігурка» або «Новорічний Олень». Батьки з дітками запрошуються після велопробігу у кінотеатр «Родина» на новорічний вогник, який розпочнеться о 12-00», – зазначив керівник розвитку велосипедної інфрпастуктури при Вінницькій міській раді Олег Крупський.

Партнери «Велопараду ДідоМорозів»: Торговельно-сервісний розважальний комплекс «Магігранд», магазини з продажу велосипедів та туристичного спорядження «Велохаус», «Кочевник» та «Вело Ліга».

Місце збору: Майдан Незалежності.

Час: 11 година ранку, 03.01.2015

Маршрут руху: вулиці Соборна -  Грушевського - Центральний парк - Пирогова - Келецька - 600-річчя - Хмельницьке шосе - вул. Соборна - майдан Незалежності

велопарад Дідів Морозів у Вінниці



Переглядів: 3802
Поширень: 0