Представники партії "Свобода", яку на Вінниччині очолює одіозний бізнесмен Олексій Фурман, розповсюджують листівку із закликом влаштувати у п’ятницю, 26 грудня акцію протесту біля будівлі Вінницької міської ради, звинувачуючи її депутатів у провокуванні штурму облради, яку ж самі й організували, та віялових відключеннях електрики у Вінниці.

Купка мітингарів чомусь вважає, що електроенергія береться з розетки, а для її виробництва не потрібні ні ТЕС, ні вугілля, на якій електростанції працюють. Тобто електроенергію має виробляти сама міська рада?!

Листівки із закликом зібратися на акцію розповсюджують як у друкованому вигляді у людних місцях Вінниці, так і у соціальних мережах.

Цікаво, що саме на 26 грудня запланована остання чергова сесія Вінницької міської ради. Отже, мітинг "свободівців" явно розрахований на отримання "гарної протестної картинки" не лише для українських ЗМІ. До речі, сьогодні "відзначились" Харків та Одеса. Далі по плану знову Вінниця?

Прикро, що історія з "народним губернаторством" Фурмана так нічому й не навчила вінницьких "свободівців".

Нагадаємо, після подій 6 грудня, тисячі вінничан висловили своє обурення діями псевдо-активістів, які від імені громади влаштували вакханалію біля облдержадміністрації.



Переглядів: 4580
Поширень: 0