На вихідних у Вінниці пройшов велопарад Дідоморозів. Близько сотні вінничан, одягнених у костюми новорічних персонажів, проїхалися вулицями міста. Після чого всі бажаючі взяли участь у конкурсі на найкреативніші костюми у номінаціях «Велодідомороз», «Велоснігурка» та «Новорічний олень».

3 січня у Вінниці з майдану Незалежності стартував вже п’ятий щорічний велопарад Дідів Морозів. У ньому взяли участь всі бажаючі, обов’язковою умовою було мати велосипед і хоча б один аксесуар новорічних персонажів.

Під час руху велосипедисти побували на Європейській площі біля Вежі, у Центральному парку культури і відпочинку та прокаталися містом. Маршрут пролягав по вул.Соборній, Грушевського, Пирогова, Келецькій, 600-річчя, Хмельницьке шосе до майдану Незалежності.

Близько сотні вінничан взяло участь у велопараді Дідоморозів

У велопробізі за підтримки міської ради та її депутата Павла Яблонського, взяло участь близько сотні вінничан, серед яких і працівники міської ради. Найстаршому було 65 років, а наймолодшому - 6.

Цьогоріч вперше до марафону долучився народний депутат України Сергій Кудлаєнко. Велопарад проїхав вулицями нашого міста і фінішував біля міськради. Вінничани, які стали свідками марафону, отримали багато позитивних вражень, адже велосипедисти у костюмах сприяли створенню новорічного настрою.

По закінченню велопробігу організатори вело параду організували конкурс на найкреативніший костюм у трьох номінаціях: «Велодідомороз», «Велоснігурка» та «Новорічний олень». Всі учасники веломарафону отримали солодкі подарунки від ТРЦ «Магігранд». Переможці у номінаціях отримали призи від магазинів з продажу велосипедів та туристичного спорядження «Велохаус», «Кочевник» та «Вело Ліга».



Переглядів: 4642
Поширень: 0