«Казка... Що може бути більш таємничим, дивовижним, чаруючим ?
Казка, яка дарує нам відчуття тепла, світла, яка наповнює наші серця вірою в краще майбутнє!»

Напередоні новорічних свят, 26 грудня в арт- галереї "Інтершик" танцювальна Студія "Шахіна" та ГО "Розвиток.Розвиток" презентували дитячу хореографічну виставу - «Планета Ангелів» . За проектом стоять справжні творчі зусилля, прагнення і плідна праця . Адже в ролі артистів побували досить маленькі за віком діти - від 3-х з половиною років, і для них це великий крок у розвитку їх таланту, творчого потенціалу. Для Вінниці це також досягнення - вперше демонструється хореографічний спектакль, та ще у виконанні маленьких танцюристів, в майбутньому - справжніх артистів великої сцени!

Своїми враженнями ділиться керівник танцювальної студії «Шахіна» - Діана Подолянчук: «Ми намагались створити казкову історію, з своїм унікальним сюжетом. Діти мали можливість одночасно бути казковими героями і насолоджуватись хореографічною виставою. Світ дитинства — це казка. Ми сміливо відкрили двері у казку і побачили історію Дюймовочки, Жасмін, Чарівних квітів, танець Метеликів, маленьких кошенят, чарівних фей, побачили на власні очі фею Всесвіту, Живу Воду, побували на Гавайских островах разом з Птицею Щастя, Золотою Рибкою, Русалочками, Піратками, Амазонкою, станцювали запальні африканські танці, подорожували у світі Зими разом з Сніговою королевою, чарівною україночкою, Ангелом та Дідом Морозом! Оплесками вітали глядачі кожний номер. Посмішка не сходила з вуст ні на мить, всі поринули у Світ Казки!»

У Вінниці вперше презентували дитячу хореографічну виставу – «Планету Ангелів»

«Я щаслива, що в таких нелегких умовах - ми все ж таки змогли подарувати дітям свято. Дуже приємно допомагати талановитим діткам в розвитку їх творчості! Велике задоволення бачити очі та посмішку дітей. Разом ми змогли прикрасити посмішками, творчою енергією, красою, любов\'ю, вірою, надією, ще один день в нашому житті!» - керівник організації «Розвиток.Розвиток» - Ірина Борзова.



Переглядів: 5023
Поширень: 0