Вчора, біля головної ялинки міста, було презентовано інтерактивний проект «Battle City» – змагання на Кубок Діда Мороза, в якому взяти участь може кожен бажаючий віком від 10 років. Вінницький Дід Мороз урочисто проголосив новий 2015 рік роком здорового способу життя, адже у наш час Україні потрібні спритні та проворні сини і доньки. Знайти найспритнішого – завдання проекту «Battle City»!

«Battle City» – змагання на Кубок Діда Мороза

Зареєструватись для участі у веселому турнірі на приз Діда Мороза можна до вечора 9 січня на сайті playday.vmr.gov.ua. Учасники, яких розподілять на три категорії за віком, позмагаються за цінні призи. Переможець в категорії від 10 до 15 років отримає сучасний смартфон, від 16 до 18 – чудовий планшет, а дорослі (від 19 і старші) – плазмовий телевізор з діагоналлю 32 дюйми!

Змагання проходитимуть у три етапи на площі біля головної ялинки Вінниці. 17 січня, у день завершення новорічно-різдвяних свят, визначаться переможці проекту «Battle City». Головним суддею змагань буде працівник комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міськради, майстер спорту з боротьби самбо, володар кубку КВН Євген Лигін.

«Battle City» – змагання на Кубок Діда Мороза

Помічники Діда Мороза, молоді снігурки та морозики, взялися продемонструвати всім охочим виконання зразків спортивних викликів, які стоятимуть перед учасниками «Battle City»: вони стрибали зі скакалкою, підіймали гирі та підкидали м’ячі. Кращі учасники отримали схвалення Діда Мороза, а одна з учасниць заслужила галантний поцілунок руки, здивувавши присутніх багаторазовим підійманням гирі.

Отже, боротьба за Кубок Діда Мороза проходитиме у три етапи: 10 та 11 січня відбудеться чвертьфінал, 15-16 півфінал, а 17 січня нарешті визначать трьох фіналістів. Реєструйтесь, приходьте в зазначений час до головної ялинки міста, візьміть участь у веселих змаганнях та отримайте супер-приз!



Переглядів: 5695
Поширень: 0