Сьогодні, 14 грудня, відбулося закриття Резиденції вінницького Діда Мороза, знову до неї можна буде потрапити вже у грудні. На святі казкові герої разом з дітлахами водили хороводи та грали у різні інтерактивні ігри та брали участь у флеш-мобах від вихованців школи молодих Дідів Морозів та Снігурок України.

Під час закриття Резиденції діти та їхні батьки подякували казковим героям, які протягом місяця розважали усіх, хто приходив на територію Резиденції.

Також подякували й Дідам Морозам, які виконували обов’язки головного новорічного персонажу протягом «Зіркового тижня» у Резиденції.

У день закриття Резиденції вінницького Діда Мороза його «зіркові колеги» отримали дипломи

Диплом найвеселішого Діда Мороза отримав учасник команди КВН «Вінницькі Перці» Олександр Теренчук, найінтелектуальнішого – керівник ГО «Спільнота «Історія Вінниця» Олександр Федоришен. Самим творчим Дідом Морозом став композитор та співак Геннадій Білявський, найепатажнішим – шоу-мен Костянтин Станіславський, найхарезматичнішим – директор КП «Центр концертних та фестивальних програм» Максим Філанчук, а найкреативнішим – телеведучий Роман Гах. Диплом самого справжнього Діда Мороза отримав Олександр Шемет.



Переглядів: 5812
Поширень: 0