Чоловіки, віком від 25 до 34 років, займалися незаконними заволодіннями транспортними засобами на території Хмельницької, Вінницької, Київської та Кіровоградської областей.

За словами заступника начальника карного розшуку полковника міліції Івана Стефанцова, зловмисники задля досягнення мети використовували новітні електронні технології. Для вдосконалення своєї «майстерності» вони їздили закордон «на навчання». Зловмисники діяли за відшліфованою схемою: коли власник закривав свою автівку, вони знаходились неподалік та за допомогою комп’ютера, сканували частоту дії пульту сигналізації. Як тільки автомобіль залишався поза увагою власника, викрадачі за допомогою брелоку-сигналізації з легкістю заволодівали автомобілем.

Таким чином тільки на Вінниччині за останні два роки було угнано 6 легковиків та бусів, серед яких: 2 позашляховика Тoyota Prado, 2 буси Mercedes Sprinter, ВАЗ-2110, ВАЗ-2107. Наразі члени злочинної групи заарештовані.

Правоохоронці встановлюють причетність даних осіб до незаконних заволодінь транспортними засобами на території Вінницької та інших областей.


Переглядів: 3158
Поширень: 0