Нещодавно керівник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан навідався до Гніванського професійного ліцею. Там навчаються 23-є хлопців та дівчат із містечка Щастя, що на Луганщині. Під час зустрічі з молодими людьми керівник пообіцяв, що для них організують екскурсію Вінницею, аби познайомити з містом. Із дотриманням слова податківці не забарилися.

Обласні податківці провели екскурсію для молоді зі ЩастяОбласні податківці провели екскурсію для молоді зі Щастя

Для молоді організували поїздку до музею Пирогова. Там вони дізналися про життя та роботу видатного вченого, прогулялися садибою, побачили кабінети та аптеку. Після музею юнаки та дівчата познайомилися з трамвайною історією міста: побували у старовинному вагоні, цеху ТТУ, музеї трамваю і прокаталися на екскурсійному «Везунчику». Під час поїздки містом почули цікаву інформацію про Вінницю, видатні місця та людей.

Обласні податківці провели екскурсію для молоді зі ЩастяОбласні податківці провели екскурсію для молоді зі Щастя

Згодом податківці відвезли гостей зі Щастя до аквапарку, після якого у них залишилося маса яскравих емоцій: очі горіли, а щоки палахкотіли рум’янцем. Враженнями ділилися за обідом, кажуть, що місто сподобалось, дехто навіть задумується, щоб залишитися у Вінниці і продовжити навчання. А ще хлопці з нетерпінням чекають теплішої погоди, аби зіграти з податківцями товариський футбольний матч.
 



Переглядів: 3292
Поширень: 0