5 березня під час чергового засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради грамотами та преміями було відзначено авторів пам’ятного знаку Небесній сотні і героям АТО, який було встановлено на Європейській площі на початку цього року. Їх отримали автор ескізу Владислав Головащенко та розробник робочої документації Олександр Галіброда.

Також виконком міської ради відзначив почесною грамотою колектив МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури». Під час роботи над пам’ятним знаком Владислав Головащенко У міській раді відзначили грамотами та преміями авторів пам’ятного знаку Небесній сотні і героям АТОпрацював архітектором у цьому підприємстві, а Олександр Галіброда і зараз працює у проектно-вишукувальному відділі

«Ми сьогодні хочемо відзначити тих людей, які вклали душу і серце в створенні концепції і проектуванні пам’ятного знаку Небесній сотні і героям АТО, який, на мою думку, достатньо глибоко символізує всі ті події, які відбувалися і під час Революції Гідності, і увіковічив пам\'ять загиблих вінничан, які віддали своє життя за краще майбутнє нашої держави», - зазначив Сергій Моргунов.

Під час нагородження в. о. міського голови Сергій Моргунов також відзначив головного архітектора міста Олександра Рекуту, який був куратором цього проекту і брав безпосередню участь у його реалізації.



Переглядів: 3641
Поширень: 0