У Вінниці скінчилася судова тяганина навколо будівництва стадіону та багатоповерхівки біля вісімнадцятої школи. «Крапку» у справі поставив вищий адміністративний суд України, підтвердивши законність будівництва.

Нагадаємо, більше року тому до міського суду було подано два позови від городян, що виступали проти цієї забудови. Вони заявили про порушення їхніх прав на заняття спортом та відпочинок і вимагали визнання неправомірними рішень міської ради щодо відведення ділянок під будівництво. За цей час справу розглянули суди трьох інстанцій.

Як і обіцяли, будівельники першим ввели в експлуатацію спортивний комплекс. Ключі від нього урочисто передали директорам 18 та 25 шкіл у серпні 2014 року. Будівництво багатоповерхівки планували завершити у червні, проте судова тяганина відсунула його на вересень.

Наразі будівельники завершують кладку цегли і паралельно утеплюють фасад висотки. Вже підведені комунікації, побудовано нову електропідстанцію.

Поряд із будівництвом - 50 вільних соток землі. Тут облаштують зону відпочинку із зеленими насадженнями, асфальтними доріжками, оновленим освітленням і дитячим майданчиком.



Переглядів: 4467
Поширень: 0