Сьогодні у залі засідань міської ради з нагоди Дня визволення Вінниці від фашистських загарбників привітали одинадцятьох вінничан. Їм вручили Почесні грамоти та грошові премії.

Щороку 20 березня Вінниця відзначає День визволення міста від фашистських загарбників. Напередодні, людей, які визволяли наше місто, привітав в.о. міського голови Сергій Моргунов.

​Визволителі Вінниці отримали Почесні грамоти та грошові премії

«Завтра буде 71 рік, як звільнено місто Вінницю. У сучасних умовах цей день набуває зовсім іншого змісту. 20 березня 1944 року Вінниця була звільнена від фашистських окупантів. Ми всі знаємо скільки людських жертв принесла та страшна війна, країна була зруйнованою. Зараз у нашій державі теж війна, є окупант, хоча й не оголошений. Як кажуть – нація, яка не пам’ятає своєї історії, не має майбутнього. Сьогодні ми вже цінуємо свою історію та пам’ятаємо її, тому я впевнений, що у нас є майбутнє. Дуже важливо, щоб наші ветерани пояснювали молодому поколінню що таке війна, щоб молодь мала патріотичне виховання, чим ви й займаєтеся і за що ми вам вдячні», – каже Сергій Моргунов.



Переглядів: 4144
Поширень: 0