Більше місяця тому 13 працівників підрозділу податкової міліції обласної фіскальної служби вирушили на схід України. Поблизу Артемівська вони несуть службу на блокпостах, контролюють переміщення вантажів через зону проведення антитерористичної операції.

Минулого тижня начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан разом із керівниками оперативного і слідчого управління податкової міліції та начальником управління внутрішньої безпеки фіскальної служби Вінниччини, вирушили перевірити в яких умовах перебувають їхні колеги. Посадовці привезли міліціонерам відео-привіти від співробітників, необхідні продукти, речі та ліки, дитячі малюнки зі словами подяки і підтримки, бронежилети.

Керівник обласних фіскалів особисто перевірив умови служби колег у зоні АТО

Повернувшись з-під Артемівська Мирослав Продан розповів, що колеги повністю екіпіровані, забезпечені зброєю та живуть в хороших умовах. Наразі вони з нетерпінням чекають повернення додому. «В умовах такої складної ситуації ми повинні думати не лише про забезпечення надходжень до бюджетів. А маємо підтримувати тих, хто охороняє спокій громадян у гарячих точках України. Міліціонери-податківці мають гарну фізичну і тактичну підготовку і їх вміння не будуть зайвими там, де це необхідно», − зазначив Мирослав Продан.



Переглядів: 5230
Поширень: 0