Міський голова Володимир Гройсман привітав колектив підприємства із цією датою і побажав підприємству подальшого розвитку та зміцнення, а великій родині «зеленбудівців» - здоров\'я та успіхів: «Щиро дякую за Вашу нелегку працю, за чудові парки, за квітучі сквери. Вінниця щороку стає іще більш сучасним та комфортним містом, вона розквітає та змінюється. І велику роль у цих змінах відіграє саме Ваш колектив» - сказав у вітальному слові мер.

МКП «Вінницязеленбуд» відзначило 85-річний ювілей

Історія міського комунального підприємства «Вінницязеленбуд» починається з 1924 року. Це спеціалізоване підприємство, яке забезпечує озеленення та благоустрій об\'єктів міста, підприємств, а також територій в районних центрах області. Висококваліфікований колектив фахівців підприємства нараховує майже 80 чоловік, які забезпечують стабільну роботу підприємства в сучасних умовах. Продукція МКП «ВІнницязеленбуд» реалізовується майже по усій Україні - це Київ, Житомир, Хмельницький, Ужгород, Дніпродзержинськ та інші міста. Нині підприємство активно займається розвитком нового для себе напрямку - ландшафтного дизайну.

Лише упродовж минулого року даним «зеленбудівцями» виконано великий обсяг робіт по капітальному ремонту об\'єктів озеленення, а саме сквер ім. Козицького, сквер ім. Пирогова, меморіал Визволення, меморіал Захисників Вінниці, площі Радянської та багато інших об\'єктів.

Щороку підприємством висаджується біля 300 шт. великомірних дерев, вирощується близька 140 тис. шт. горшкової розсади квіткових культур, літньої розсади близька 53 тис. шт. та майже 40 тис. канн. Сьогодні висаджено 16 тис. шт. троянд, які прикрашають парки, сквери, проспекти, площі та інші куточки нашого міста.


Переглядів: 5222
Поширень: 0