На передодні Великодніх свят 8 квітня у експоцентрі Торгово-промислової палати традиційного відбулось відкриття «Великоднього ярмарку» із виставкою продажем «Купуй Вінницьке», який триватиме з 8 квітня по 10 квітня.

У «Великодньому ярмарку» приймають участь біля 60 суб’єктів підприємницької діяльності, в основному безпосередні товаровиробники із області та міста, що представляють хлібобулочні та кондитерські вироби святкової тематики, широкий асортимент м’ясних та ковбасних виробів, рибопродуктів, молокопродуктів, макаронні вироби, борошно, крупи, олію, мед та інші непродовольчі товари.

У Вінниці відкрилась виставка-ярмарок «Купуй Вінницьке»

У Вінниці відкрилась виставка-ярмарок «Купуй Вінницьке»

Тут можна придбати продукцію з районів Вінницької області, зокрема, з Козятина, Літина, Хмільника, Вінницького району. Крім того, виставлені на продаж готові паски та інгредієнти, з яких можна самому її спекти. А ще вінничани та гості міста, які завітають на ярмарок, можуть купити великодні сувеніри та продукцію легкої промисловості.

У Вінниці відкрилась виставка-ярмарок «Купуй Вінницьке»

У Вінниці відкрилась виставка-ярмарок «Купуй Вінницьке»

Для довідки:

«Великодній ярмарок» проходить в рамках проекту «Купуй Вінницьке», який був започаткований ще у 2008 році. Проект покликаний підтримувати місцевих товаровиробників та популяризувати місцеву продукцію. І входить до заходів Програми економічного і соціального розвитку міста, затверджених рішенням Вінницької міської ради.

Взагалі подібні ярмарки вже стали доброю традицією. Вони збирають багато відвідувачів, адже на них вінничани можуть купувати якісну продукцію за цінами виробників. Крім того, на ярмарку покупці можуть дегустувати продукцію



Переглядів: 5421
Поширень: 0