Юних  вінничанок запрошують стати принцесами. А точніше – проявити себе на сценах конкурсів «Міні Міс Вінниця – 2015» та «Міні Модель Вінниці – 2015». Реєстрацію на обидва уже відкрито. Майбутніх переможниць чекає унікальна можливість представляти своє місто на Всеукраїнських змаганнях красунь.

На прес-конференцію, присвячену старту реєстрації, регіональний представник конкурсів «Міні Міс України» та «Міні Модель України» Лілія Поліщук прийшла у супроводі своїх учениць. Дівчатка різного віку, але всі уже титуловані. Так, чотирнадцятилітня Марія Передерій всього кілька років тому спробувала власні сили, як модель, а нині вона - «Absolute Best Photomodel», «Best Model Interbrilliant World», «Best model of feshion show "Evening & Ceremonial Dress" by Marta Jordanova». Саме вінницька сцена свого часу розкрила природні здібності юної Софії Бойко. Зараз у її скарбничці - звання "Міні Топ - Модель України 2014", "Маленька Супер Модель Світу 2013", "Маленька принцеса Континенту 2014", "2-Віце Міс Найкрасивіша україночка". Власні підкорені вершини й у інших – Софії Дзюби, Даші Журбенко, Лілії Горобчук, Анни Бурчак, Анастасії Драмарецької, Даші Драчук, Крістіни Єрофеєвої, Анни Дернової. Дівчата і їхні мами в один голос запевняють, що  участь у конкурсах краси розвиває впевненість у собі та комунікабельність, дарує безцінний досвід і враження. Отже, спробувати варто! Тим більше, що й умови відбору настільки прозорі.

Міні Міс Вінниця 2015. Кастинг розпочато!

«Правила цьогорічного кастингу змінилися у бік максимальної відкритості, - розповідає Лілія Поліщук. – Торік відбір учасниць проходив наживо, а отже був присутній момент певного суб’єктивного сприйняття. Тоді із 90 зареєстрованих дівчат пройшла третина. Тепер же фіналісток в режимі он-лайн визначатиме команда конкурсу «Міні Міс України», суто за наданими матеріалами».  

Для участі в одному зі згаданих змагань запрошують дівчат віком від 6 до 14 років, при чому не обов’язково зі сценічним чи модельним досвідом. Його відсутність навіть вітається оргкомітетом, оскільки дозволяє розкрити нові таланти і свіжі прийоми самопрезентації.  

Міні Міс Вінниця 2015. Кастинг розпочато!

Для реєстрації в конкурсі батькам майбутньої конкурсантки необхідно до 30 квітня:

  1. заповнити анкету учасниці та надати копію свідоцтва про народження за адресою: м.Вінниця, вул.600-річчя 17, ТРЦ «Мегамолл», 2-ий ярус, офіс Школи чемних дівчат Princess
  2. надіслати на електронну адресу [email protected] фото- та відеоматеріали:
  • дві професійні світлини (портрет та «у повний зріст»);
  • відеопрезентацію учасниці (аматорське відео);
  • відеозапис з дефіле ( для «Міні Модель Вінниці»);
  • ролик тривалістю до 2 хвилин з демонстрацією таланту конкурсантки ( для «Міні Міс Вінниця»).

Усі творчі роботи будуть виставлені на сайті Модельної агенції «Princess» та на її сторінках у соцмережах. Однак, щоб усе відбувалось чесно, голосування користувачів не гратиме головну роль. Тих, хто отримає найбільшу кількість «лайків»,  чекатимуть заохочувальні призи.

Міні Міс Вінниця 2015. Кастинг розпочато!

Що ж до безпосередньо конкурсів, то вони традиційно вимагатимуть від дівчаток артистизму і грації, навичок модельної ходи і впевненості у собі, вміння вільно триматися перед великою аудиторією та імпровізувати. На підготовку юні принцеси матимуть 25 днів, але частину цього часу присвятять соціальним проектам. Вони приготують подарунки для вихованців дитячого будинку і особисто вручать їх. Організатори запевняють, що після такого візиту в дитячих душах відбуваються помітні метаморфози – зростає повага до родинних цінностей, домашнього тепла і батьківської опіки. Юні красуні знімуться також у ролику «Я пишаюсь тим, що я Вінничанка», який презентуватимуть у день Європи.

Міні Міс Вінниця 2015. Кастинг розпочато!

Фінал відбудеться 25 травня у залі Вінницького театру ім. М. Садовського. Визначатимуть найкращих щонайменше 17 суддів. Голова журі – директор всеукраїнського конкурсу, імена решти – поки що тримають в секреті. Загалом у Вінниці мають обрати сімох красунь. Трьох «Міні Міс Вінниця» різних вікових категорій (6-8 років, 9-11, 12-14), трьох «Міні Модель Вінниці» та одну володарку глядацьких симпатій.   

Вихід на сцену – це вже маленька особиста перемога для кожної учасниці. Тому організатори радять батькам підтримати бажання власної дитини і допомогти їй зробити перший крок. Можливо, саме він стане початком успішного майбутнього. 



Переглядів: 4971
Поширень: 0