Голова облдержадміністрації Олександр Домбровський підкреслив, що прикладом для наслідування є як сім’я Крижанівських, так і родина Порошенків.

Родина Оксани та Миколи Крижанівських з міста Вінниці – одна з тих багатодітних родин, що найбільш гостро відчуває житлову проблему. Так, сім’я з батьків та 10 неповнолітніх дітей мешкає у двокімнатній квартирі площею 44, 5 кв. м. Сертифікат на суму 600 тис. грн. дозволить обрати найбільш прийнятний варіант оселі для великої родини самим Крижанівським.

Коментуючи публічність заходу, і Олександр Домбровський, і Петро Порошенко наголошують на спільній меті залучити якомога більше небайдужих людей до благодійності. Популяризувати меценатство, робити його «модним» повинна і «четверта влада», на яку покладено відповідальність формування суспільної думки вважають учасники проекту.
Сім’я Крижанівських – одна з дванадцяти сімей на Вінниччини, в яких виховується десять і більше дітей. Дев’ять з них мають незадовільні житлові умови.

Для довідки:
Спільний проект влади та бізнесу реалізовується з ініціативи президента Віктора Ющенка, який висловив ідею його проведення 11 грудня 2007 року на зустрічі з головами обласних державних адміністрацій та представниками великого бізнесу.

19 березня меморандум про реалізацію проекту «Зігрій любов’ю дитину» у Вінницькій області підписали представники обласної влади з генеральним директором ЗАТ «Укрпромінвест» Олексієм Порошенком.
Першим кроком у виконанні взятих на себе зобов’язань з боку бізнесу стало надання 50 тис. грн.. родині Підсадних з с. Рахни Лісові Шаргородського району на добудову житла.


Переглядів: 3012
Поширень: 0