28 квітня кур’єрською поштою почали приходити посилки вже третього гуманітарного вантажу, надісланого америка​​​​​​нським містом-побратимом Вінниці Бірмінгемом. Ця партія буде найбільшою з-поміж усіх попередніх – 400 кг.

Медикаменти та перев’язувальні матеріали, запаковані у коробки, почали надходити до міської ради сьогодні після обіду. За сьогоднішній день надійшла третина від загальної ваги гуманітарного вантажу, протягом завтрашнього дня надійде і інша частина. Загалом же він складе біля 400 кілограмів та міститиметься у 37 коробках.

«Ця партія найбільша з усіх, що приходили до цього. Вона включає медикаменти, перев’язувальні матеріали, системи для переливання крові, - розповідає радник міського голови Ольга Парвадова. - Це дуже необхідні для військових, які зараз перебувають на Сході, матеріали. У місті Бірмінгемі є великий медичний університет, відомий на всю країну, і мерія разом з працівниками цього університету самі підбирають необхідний перелік медикаментів. Вантаж містить також спеціальні і дуже дорогі ліки, наприклад, для зупинки крові, антисептики».

Ліки та перев’язувальні матеріали буде розділено на окремі партії. Ними доукомплектовуватимуть гуманітарні вантажі, які в подальшому направлятимуться на Схід до різних підрозділів, де зараз перебувають бійці з Вінниці.

 



Переглядів: 3262
Поширень: 0