Під час суботнього дня фестивалю 23 травня з 9 до 18 год. діятиме екскурс-маршрут «Вінниця Коцюбинського» від «Екскурс-бюро Федоришена».

Маршрут «Вінниця Коцюбинського» - це перша повноцінна літературна екскурсія Вінниці. Історик Олександр Федоришен та літературознавець Олександр Вешелені проведуть усіх охочих маршрутом, котрим майбутній письменник ходив «на роботу» – від рідного дому через Буг і центральну частину Вінниці до П’ятничан. Саме тут у маєтку Станіслава Ґрохольського Коцюбинський певний час навчав дітей графа, котрий ставився до молодого учителя з особливою прихильністю. Під час прогулянки кожен матиме змогу побачити обриси міста кінця ХІХ століття, поринути у буденні клопоти й маленькі радощі Михайла Коцюбинського, пов’язати цікаві й маловідомі локації з життям та творами прозаїка. Головне питання, на яке учасники шукатимуть відповідь: чи міг би Михайло Коцюбинський стати «зіркою» Вінниці ще за життя, якби «дочекався» культурного розвою міста початку ХХ століття?

Фестиваль «Intermezzo». Екскурсія «Вінниця Коцюбинського»

23.05.2015 Субота

9:00 – 18:00 Екскурсія «Вінниця Коцюбинського» (тривалість 2, 5 год.) Олександра Федоришена. Участь за попередньою реєстрацією за телефоном +380632530946 (з 9:00 до 18:00) та електронною адресою [email protected]. Старт від Літературно-меморіального музею Михайла Коцюбинського (вул. І. Бевза, 15). Реєстраційний внесок 35 грн.



Переглядів: 3323
Поширень: 0