16 травня у Вінниці гала-концертом завершився V Всеукраїнський фестиваль героїко-патріотичної пісні. Подібний захід у столиці Поділля відбувся вперше. Господарі свята подбали, щоб все пройшло динамічно, злагоджено та цікаво. Організатори конкурсу (Державна служба України з надзвичайних ситуацій і Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та ДСНС України) зробили все можливе, аби захід пройшов на найвищому рівні.

Посеред 150 артистів, які прибули на фестиваль, Вінниччину представляв колектив вокально-інструментального ансамблю «Любисток». Почесному журі було вкрай складно визначитись з переможцями, адже фахова підготовка музикантів та співаків була надзвичайно високого рівня. Проте у підсумку найкращими стали вінничани, які й отримали Гран-прі фестивалю.

На фестивалі героїко-патріотичної пісні вінницькі рятувальники отримали Гран-прі

До речі, перемога подолян у Всеукраїнському фестивалі героїко-патріотичної пісні не перша. Вінничани єдині, хто виборов титул найкращих виконавців у фестивалях героїко-патріотичної пісні двічіпоспіль.

На фестивалі героїко-патріотичної пісні вінницькі рятувальники отримали Гран-прі

На завершення учасники та переможці Всеукраїнського фестивалю отримали грамоти від організаторів заходу, аплодисменти й подяку від глядачів. А ще – цінні подарунки та нескінченну кількість позитивних емоцій від почутого та побаченого.



Переглядів: 3620
Поширень: 0