23-24 травня у Вінниці проходитимуть Всеукраїнські мистецькі та танцювальні ігри «Art and Dance Games Ua». Протягом двох днів у приміщенні роликової арени ТЦ «Мегамолл» змагатимуться кілька тисяч учасників у різних видах танців, серед яких брейк-данс, танець на скакалці, хіп-хоп, черлідінг тощо.

Цими вихідними федерація мистецтв WADA та Українська федерація сучасного танцю організовує у Вінниці Всеукраїнські мистецькі та танцювальні ігри. Співорганізаторами цього масштабного дійства є Вінницька міська рада та ТРЦ «Мегамолл».

«На змаганнях буде представлено близько 25 різних видів танцю, а саме, хіп-хоп, джаз-фанк, контемп, модерн тощо. Очікуємо, що до нас приїдуть представники з усіх міст України, загалом – близько чотирьох тисяч танцівників. У змаганнях будуть представлені різні категорії – дитяча, підліткова, доросла. Також учасники виступатимуть у соло, дуетах, малих групах та командах. Захід проходитиме два дні з 10 до 22 години. 23 травня відбудуться відбіркові тури, а фінал розпочнеться 24 травня о 18.00», – каже керівник студії «Шарм-С» Валентина Гавриш.

Як зазначила маркетолог роликової арени ТРЦ «Мегамолл» Валентина Гавриш, цей чемпіонат є унікальним для Вінниці, подібного рівня заходів у нас ще не було. «У Вінниці ще не було змагань, у яких брало б участь одноразово близько чотирьох тисяч людей, тому це дійсно грандіозний захід», – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.



Переглядів: 3452
Поширень: 0