19 квітня в приміщенні торгово-промислової палати відбулось урочисте відкриття православної виставки-ярмарки “Православна Україна на Вінниччині”, яке цьогоріч проходить під гаслом «За єдину Україну». Співорганізатором ярмарки є Володимир Сініцін - кандидат мистецтвознавства, доцент Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського, член-кориспондент Міжнародної академії співробітництва з креативної педагогіки, член асоціації православних педагогів Поділля.

У період з 19 по 24 травня кожен бажаючий може відвідати ярмарок та ознайомитися з новинками православного книговидавництва, аудіо та відеопродукцією, придбати предмети церковного вжитку та сувеніри, духовну літературу, церковне начиння, ікони, шитво, ювелірні вироби, ладан, мед, та багато іншого.

У виставці беруть участь православні монастирі та парафії, православні видавництва, майстри церковних і народних ремесел. Цього року на виставку прибули 63 учасники з усіх куточків України, зокрема з Житомира, Києва, Дніпропетровська, Чернігова, Хмельницького, Черкас, Волині, Рівного, Одеси, Білої Церкви. Луганська, Балти, Новгородсіверська.

Вінничан запрошують на виставку “Православна Україна на Вінниччині”

Православна виставка – це не лише можливість придбати необхідне церковне начиння, літературу тощо, а ще й чудова нагода вшанувати святині, замовити молебні, поспілкуватися зі священнослужителем.

Проведення даних виставок є важливим для відродження української національної культури та традицій нашого народу, збереження споконвічних духовних цінностей.

Експозиція проходить в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати (Вінниця, вул. Соборна, 67) з 10 до 19 години.



Переглядів: 3463
Поширень: 0