Збори благодійного фонду "Подільська громада" 18 вересня 2009 рокуВідтепер функції Голови Правління БФ «Подільська громада» виконуватиме фронтмен гурту «ТІК» Віктор Бронюк.

Окрім того, на загальних зборах було заслухано звіт та напрацювання фонду на найближчу перспективу. «На разі, ми займаємось тим, що залучаємо до роботи Фонду нові організації, - розповідає виконавчий директор БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський. - Ми намагаємось створити реально працюючий орган, який своїми діями буде подавати приклад нашій громаді»

З квітня по серпень 2009 року фондом було проведено ряд акцій: привітання ветеранів з Днем Перемоги за участю учнів вінницьких шкіл, студентської молоді та представників громадських організацій;спільно з фондом Віктор Бронюк обраний головою правління благодійного фонду "Подільська громада"«Серце до серця» проведено акцію по збору коштів на обладнання для обласної дитячої лікарні; для молоді оголошено конкурс міні-відеоматеріалів «Еко-Погляд», у якому пропонується відзняти фільм на тему «Охороняючи природу, охороняємо себе»; відбувся конкурс малюнку на асфальті для дітей та молоді, присвячений Дню захисту дітей; за підтримки ТА «БАГУР», ювелірного центру «Діадема» та гурту «ТІК» було оголошено перший конкурс міні-проектів, метою якого було створення умов для активізації участі людей з обмеженими фізичними можливостями у святкових заходах до Дня міста.

«Такі інструменти для проведення благодійних заходів, як цей фонд, суспільству необхідні, - каже міський голова Володимир Гройсман. - Саме тут для вирішення соціально значущих проблем поєднують сили громада, бізнес та неурядові організації».

Андрій Дручинський окрім звіту щодо роботи фонду розповів і про стратегію його подальшої роботи. Наразі Правління фонду працює над розробкою та реалізацією концепцій міських благодійних програм «Молодіжний банк», «Робити добро разом», «Мій день народження», «Задля життя», «Дворовий спорт», «Вінниця за безпечні дороги» тощо.


Переглядів: 3712
Поширень: 0