Тріумфальна перемога юних красунь довела, що вінничанки - найкрасивіші! XVII національний фестиваль моди і таланту «Міні Міс Україна 2015» та «Міні Топ-Модель України 2015» проходив сьомого червня у столичному концерт-холі «Caribbeanclub». Серед журі було чимало поважних персон та зіркових гостей - всі одноголосно визнали перемогу за вінничанками, які полонили всіх своєю чарівністю, талантами і дефіле.

http://vindaily.info/vinnychanky-pryvezly-dvi-holovni-korony-krayiny-darya-zhurbenko-stala-%C2%ABmini-mis-ukrayina-2015-a-anna-dernova-yuna-top-model-ukrayiny-2015.html

«Міні Міс Україна 2015» Дар’я Журбенко та «Юна Топ-Модель України 2015» Анна Дернова

У Київ наші красуні поїхали наступного ж дня після вінницького конкурсу, що другого червня пройшов у театрі імені Садовського. Тоді 13-річна Анна Дернова стала «Міні Міс Вінниця-2015» у старшій категорії, а 8-річна Даринка Журбенко здобула «Гран-Прі Міні Міс Вінниця 2015».

Юні вінничанки здобули дві корони - "Міні Міс Україна 2015"  та "Юна Топ-Модель України 2015"

У столиці на підготовку та вивчення всіх конкурсних виходів у дівчаток було менше тижня. Щодня з 10.00 до 16.00 вони наполегливо репетирували і вражали конкурентів своєю згуртованістю, адже разом із батьками гордо ходили у фірмових футболках «Я вінничанка, цим пишаюсь!»

Юні вінничанки здобули дві корони - "Міні Міс Україна 2015"  та "Юна Топ-Модель України 2015"

- Коли на конкурси приїжджає вінницька делегація, у представників інших міст одразу псується настрій. У всій Україні вінничанок давно вважають дуже сильними конкурентками, адже наші дівчатка майже на кожному дитячому конкурсі краси виборюють перші місця, - зазначає мама Анни Дернової, пані Ольга Дернова. - От і після цьогорічного національного конкурсу головний хореограф зі словам подяки підійшов до директора вінницької модельної агенції «Princess» Лілії Поліщук, відзначивши, що її вихованки завжди показують найвищий рівень підготовки.

- Завдяки Лілії Юріївні дефіле у дівчаток завжди найкраще. Рівних на конкурсах у нас немає! Хода, позиція рук, рухи, повороти - все відточено до дрібниць! - додає мама Дар’ї Журбенко, пані Ольга Журбенко.

Обидві матусі на конкурсі не стримували сліз щастя, коли нагороджували їх доньок. З-поміж великої кількості учасниць, які з’їхалися на конкурс зі всіх куточків України, юних вінницьких красунь вирізняла не тільки природна краса і витонченість, а й вміння блискавично захоплювати увагу глядачів, випромінюючи зі сцени найпозитивнішу енергетику і харизму.

Юні вінничанки здобули дві корони - "Міні Міс Україна 2015"  та "Юна Топ-Модель України 2015"

На шляху до заповітних корон дівчатка якнайкраще проявили себе у всіх конкурсних виходах: у арт-костюмах «Pinkprincess», вбранні від українських дизайнерів, етно-виході і жовто-блакитних сукнях. Оскільки Аня Дернова змагалася за корону «Міні Топ-Модель України», її головною задачею було дотримання подіумних стандартів, а от для Даринки Журбенко, як для претендентки на звання «Міні Міс Україна», найголовнішим був конкурс талантів. Даша з чотирьох років займається художньою гімнастикою, тому на конкурсі разом з маленькими помічницями-гімнастками вінницького клубу «Еліт» та сестричками-акробатками Настею і Катею презентувала феєричний гімнастичний номер.

- Коли розпочалась церемонія нагородження, Даші вручили стрічки зі званнями «Міні Міс Емоція» та «Міні Міс Модель». Зазвичай другорядні номінації вручають тим, хто не стане переможницею, тому я вже вирішила, що це все, що дочка завоювала на конкурсі. А коли організатор сказала, що цього року головна корона поїде у Вінницю, я була настільки шокована, що не стримала сліз, - згадує мама переможниці. - Попри те що на подібних конкурсах завжди відчувається конкуренція, нам було дуже приємно, що потім всі батьки з дітками підходили поздоровити Дашу з перемогою, відзначаючи, що вона виграла абсолютно заслужено.

Юні вінничанки здобули дві корони - "Міні Міс Україна 2015"  та "Юна Топ-Модель України 2015"

Даринка Журбенко з батьками

У середній віковій категорії - 8-11 років - Даринка Журбенко була наймолодшою. Зараз їй 8 років, вона закінчила другий клас вінницької школи № 4, поглиблено вивчає англійську мову, вже чотири роки успішно займається художньою гімнастикою, здобуваючи перемоги у спорті, і з чотирьох років відвідує модельну агенцію «Princess». Каже: для повного щастя ще мріє займатися вокалом і малюванням. А у майбутньому «Міні Міс Україна 2015» бачить себе дизайнером одягу. Приклад для наслідування для красуні - вінницький дизайнер Світлана Теренчук, яка вже кілька років створює неповторні конкурсні костюми для Даринки.

- У модельну агенцію «Princess» ми відвели дочку у лютому, а вже за місяць вона поїхала на свій перший конкурс у Дніпропетровськ, де стала «Віце Міні Міс». Потім були конкурси у Полтаві, Житомирі, Запоріжжі, Чернівцях. У п’ять років вона стала «Міні Модель Вінниця 2013» і от зараз здобула найголовніший титул - «Гран-Прі Міні Міс Вінниця 2015», який і привів її до перемоги на всеукраїнському рівні, - розповідає Ольга Журбенко. - Даринка - дуже активна, енергійна і комунікабельна дівчинка. У неї дуже багато друзів, яких з’являється ще більше після кожного конкурсу. Насправді величезне задоволення від конкурсів отримує вся наша родина, зокрема, чоловік Олег з доцею розучує всі вірші-візитівки і возить її на всі гуртки. Так що це стало захопленням і радістю усіх нас!

Юні вінничанки здобули дві корони - "Міні Міс Україна 2015"  та "Юна Топ-Модель України 2015"

Така ж ситуація у родині іншої вінничанки-переможниці - Анни Дернової. Мама красуні зізнається, що емоції та невимовне щастя, яке випробовуєш у момент, коли нагороджують твою дитину, не порівняти ні з чим.

- А ще завдяки конкурсам у дитини з’являється впевненість у своїх силах і можливостях, - додає Ольга Дернова. - Я із захватом дивлюся на свою дочку, наскільки природно вона почувається на сцені. За кулісами може переживати, але ніколи цього не показує, ступивши на сцену.

Юні вінничанки здобули дві корони - "Міні Міс Україна 2015"  та "Юна Топ-Модель України 2015"

Анна Дернова і Даринка Журбенко зі своєю вихователькою - директором модельної агенції «Princess» Лілією Поліщук (на фото справа)

Анна Дернова зараз закінчила сьомий клас вінницької школи № 4, мріє вчитися у європейському вузі у Польщі, щоб здобуті знання потім застосовувати в Україні, тому вже зараз поглиблено вивчає польську мову. Також є учасницею хореографічного колективу «Зоряне сяйво» і понад усе любить фотографувати, увічнюючи красу оточуючих людей і природи.

Конкурс «Міні Топ-Модель України 2015» - вже шостий для Ані Дернової. Все розпочалося два роки тому, коли після місяця навчання у модельній агенції «Princess» вона поїхала в Житомир на конкурс «Найкрасивіша україночка», де здобула найвищий титул. Потім Аня стала «Маленька Модель України 2014», отримала першу премію в категорії «професіонали» на модельному конкурсі "TopPoint" у Полтаві, стала вибором ювілейної фірми «Діадема» на конкурсі «PRINCESS FIRST MODEL», у старшій категорії була визнана «Міні Міс Вінниця 2015» і ось зараз у Києві стала «Юна Топ-Модель України 2015».

Історія успіху Ані Дернової унікальна ще й тому, що у ранньому дитинстві у дівчинки були серйозні проблеми зі здоров’ям. Через травму, отриману при пологах, у крихітки були вивихи обох ніжок. До 11 місяців вона була у шинах - і лише завдяки наполегливості матері недугу вдалося подолати. Цю цілеспрямованість від мами успадкувала й сама Аня. Кожна її перемога - це результат постійної роботи над собою і своїм внутрішнім світом.

Юні вінничанки здобули дві корони - "Міні Міс Україна 2015"  та "Юна Топ-Модель України 2015"

- Для наших дітей участь у конкурсах - це не просто бажання показати себе, а й можливість розказати всій Україні про рідну Вінницю, - зазначає Ольга Дернова. - Коли моя Аня, не маючи ніякого досвіду, вперше перемогла на конкурсі у Житомирі, на запитання журналістки «ТСН-особливе»: «Звідки такі красиві дівчата?» - вона з гордістю відповіла: «З найкращого міста на землі - Вінниці!»

Зараз 8-річна Дар’я Журбенко та 13-річна Анна Дернова готуються представляти Вінницю та всю Україну на міжнародних конкурсах: «Міні Міс Континент 2015», що пройде в Болгарії, та «Міні Міс Світу 2015», що у вересні пройде у Туреччині.

- Даринка і Аня заслужили свої перемоги, яких, упевнена, у їхньому житті буде ще дуже-дуже багато! - зізнається вихователь дівчаток, директор дитячої модельної агенції «Princess» та «Школи чемних дівчат», організатор фестивалю талантів та краси «Міні Міс Вінниця 2015» та «Міні Модель Вінниця 2015» Лілія Поліщук. - Я горджуся, що так багато моїх вихованок щороку привозять у Вінницю титули і нагороди найпочесніших конкурсів зі всього світу. Разом з батьками та вихователями вони докладають чимало зусиль, аби всього цього досягти. А мені, звісно, приємно відчувати, що у цьому є частинка моєї заслуги. Я щиро вітаю дівчаток з перемогами на всеукраїнському конкурсі і бажаю бути по-достоїнству оціненими на міжнародних. Вони дійсно гідні найкращого!



Переглядів: 10876
Поширень: 0