Тисячі вінничан зібралися вчора на Центральному міському стадіоні на фінальний концерт туру гурту «ТіК» «Люби ти Україну». Під улюблені пісні земляка вінничани майже дві години танцювали та підспівували. Багато людей прийшли на концерт з національними прапорами та у вишиванках. А під кінець концерту в. о. міського голови Сергій Моргунов вручив фронтмену гурту Віктору Бронюку почесну відзнаку «За заслуги перед містом», адже відомий вінничанин є ще й чи не найактивнішим волонтером міста, що допомагає вінницьким підрозділам на Сході.

Концерт у рідній для соліста гурту Віктора Бронюка став заключним у турі, який охопив 33 міста. І не тільки України, а й Америки та Канади. Сам же тур присвячений десятиріччю існування гурту. Під час концерту у Вінниці «ТіК» виконав біля чотирьох десятків пісень як нових, так і добре відомих публіці. Жваві пісні чергувалися з повільними, але і під час них вінничани не зупинялися танцювати. Разом з батьками танцювали і діти.

На концерт запросили і поранених на Сході бійців, які зараз лікуються у вінницькому шпиталі. Несподіванкою для Віктора Бронюка стала подяка від бійців 93-ї бригади, який будучи головою Наглядової ради БФ «Подільська громада» вже більше року допомагає бійцям, які захищають Україну на Сході. А у фіналі концерту головний соліст гурту отримав ще одну нагороду – почесну відзнаку «За заслуги перед містом». Відзнаку вручив в. о. міського голови Сергій Моргунов.

Концерт у рідній для соліста гурту Віктора Бронюка став заключним у турі, який охопив 33 міста

«Думаю, немає жодної вінницької родини, яка б не знала пісень нашого легендарного гурту «ТіК» та Віктора Бронюка. Як людина, яка народилася і виросла у Вінниці, хочу подякувати Віктору за те, що всі ці десять років він прославляє наше рідне місто і область в Україні, Європі, а віднедавна в Америці та Канаді. Ні для кого не секрет, що багато виконавців тільки отримавши популярність в своєму рідному місті переїжджають до Києва, але Віктор є справжнім патріотом міста Вінниці, - сказав Сергій Моргунов. - Останнім часом ми досить часто зустрічаємося з Віктором, і це не стосується його творчої діяльності, - він досить активно займається волонтерством і серйозно допомагає нашим хлопцям, які воюють в АТО. Від душі хочу тобі подякувати за це і вручити почесну відзнаку за заслуги перед містом Вінницею». Стадіон зірвався оплесками.

Сергій Моргунов вручив Віктору Бронюку відзнаку за заслуги перед Вінницею

«Я думаю, що всі ми разом робимо наше місто найкращим містом не тільки в Україні, а й світі. І завдячуючи нам усім, кожному з нас, Вінниця цьогоріч знову стала самим комфортним містом для проживання. Так що це наша спільна робота», - резюмував Віктор Бронюк.

Після привітання глядачі викликали гурт на біс. Фінальною піснею концерту стала пісня «Люби ти Україну», яку співали усім багатотисячним натовпом.​

Фоторепортаж концерту дивіться тут.



Переглядів: 4337
Поширень: 0