Завтра, з 19 червня, у Вінницькій області розпочнеться чергова хвиля мобілізації

Одних демобілізують, інших мобілізують. У пріоритеті військкоматів танкісти, артилеристи та розвідники. Призиватимуть і жінок-медиків.

Протягом 20 діб відбуватиметься оповіщення населення, збір та медогляди, а з 9 липня розпочнеться призов по мобілізації.

Протягом 10 діб – з 9 по 17 липня відбуватиметься призов. У цей час військовозобов’язані будуть відправлятися до навчальних центрів та загальновійськових полігонів, де проходитимуть бойовий вишкіл…

Гарна новина: Франція, Бельгія та Австрія заарештували активи Росії
В т.ч. рахунки російських компаній, посольств та банків.

Російські ЗМІ поширили заяву про те, що судові виконавці "арештували майно" всіх російських організацій, зареєстрованих на території Бельгії, через ризик невиконання російською стороною рішення європейського суду щодо компанії ЮКОС.

Сьогодні весь день російські користувачі повідомляли про труднощі з картками російських банків в Бельгії. Як невдобно получилось)) Слава бельгійським жидобандерівцям!

Вінницькі підприємці у Києві вимагали скасувати касові апарати

Близько півсотні вінницьких підприємців приєдналися у Києві до всеукраїнської акції проти запровадження касових апаратів.

Причиною акції було передбачене Законом №71-VIII обов\'язкове використання касових апаратів платниками податків, які знаходяться на спрощеній системі оподаткування.

В ході мітингу у середовищі підприємців виділилось дві групи. Одні підтримували мораторій на законопроект про введення РРО, а інші — за його відміну.

Хто стріляв у головного лікаря Вінницького онкодиспансеру?

Після нападу головний лікар онкодиспансеру Володимир Шамрай заявив вінницьким журналістам, що розпочав серію розслідувань щодо корупції, після чого заступник головного лікаря із хірургічної роботи Сергій Одарченко, син колишнього головного лікаря Петра Одарченка, навіть звільнився.

Сергій Одарченко, який наразі перебуває у відпустці в Єгипті, обурився звинуваченнями на свою адресу, і пообіцяв після повернення з відпочинку розповісти багато "цікавих" фактів.

Саакашвілі представив нового начальника міліції Одеси продавцям на Привозі

Саакашвілі представив нового начальника міліції Одеси продавцям на Привозі

Луганський губернатор Москаль просить негайно роззброїти батальйони Торнадо і Чернігів

Як повідомляє прес-служба обладміністрації, замість захисту лінії вогню та населення ці підрозділи МВС зайнялися «боротьбою з уявною контрабандою".

Москаль стверджує, що "Торнадо" воювати не бажає, не приймає і не приймав ніколи участь у бойових операціях, а "перетворився на організоване злочинне угруповання і, фактично, створив банду, яка займалася викраденням людей, вбивствами, зґвалтуваннями, розбійними нападами, пограбуваннями, крадіжками та іншими злочинами ".

Наразі Торнадо замінував підходи до свого розташування, виставив гранатомети й здавати відмовляється.

Наливайченко і Боря-Лєксус ідуть в політику

Верховна Рада сьогодні підтримала відставку Валентина Наливайченка з посади голови СБУ.

Він заявив, що іде в політику.

До речі, про причину його звільнення відверто висловився у Фейсбуці новий одеський губернатор Сааакашвілі.

Mikheil Saakashvili
Я Mikheil Saakashviliузнал о том, что ко мне направили специальную группу СБУ, чтобы помочь с борьбой против коррупции вчера из средств массовой информации и только потом мы поговорили с руководителем службы. Мне кажется СБУ следовало бы начать борьбу со всеразьедающей коррупцией со своих собственных рядов, учитывая, например, что в Одессе хорошо известно, что контрабанду “крышуют" именно многие представители этой службы. Появились симптомы нарастающего влияния олигархов на службу, которая по определению должна быть полностью свободной от такого влияния.

Побитий днями у Вінниці лідер “Самооборони Майдану” Борис Пасіченко, відомий як “Боря-Лексус”, теж збирається балотуватися в депутати чи голови райради якогось району.

Про це та чимало відвертих речей він розповів real-vin.com.

— Вам известно о том, что фермеры или собственники нанимают группу людей, называющую себя «самообороновцами». Сколько обычно платят за услуги по «охране»?

— Такое повсеместно. Расценки всеукраинские. Они зависят от сложности задач – от 500 гривен до 100 долларов на человека за день.

— Сколько нужно людей и сколько дней?

— Это зависит от того, кто «жмет», и защищает… 

Аваков заявив про розкриття вбивства Бузини і назвав імена затриманих

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про розкриття вбивства колишнього шеф-редактора газети "Сегодня" Олеся Бузини. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

У четвер вранці двоє встановлених підозрюваних були затримані.

"Нами встановлено, коли, де і у кого зазначені особи купували автомобіль, на якому згодом стежили за Бузиною. Саме на цьому автомобілі злочинці і зникли з місця вбивства", - написав він.

Міністр внутрішніх справ назвав прізвища затриманих, що викликало шквал звинувачень у соцмережах. Зокрема, через те, що прізвища названо до рішення суду. А також тому, що один із затриманих – відомий майданівець, другий раніше служив у спецроті МВС.



Переглядів: 4992
Поширень: 0