Вінницю розмалюють до Дня міста

Сьогодні у Вінниці стартував конкурс «VIN-ART-CITY». До Дня міста п’ять будівель  по вулицях Козицького,  Соборній, Свердлова і басейн «Авангард» будуть розмальовані кращими художниками за тематикою народних назв районів міста: Варшава, Корея, Вишенька, Ієрусалімка, Ліверпуль.

Місце для родинних свят започаткували сьогодні  родини з дітьми

Сьогодні у парку Дружби народів батьки та дітлахи висадили «Родинний сад». Це алея з 30 гліциній, які через кілька років утворять красивий квітучий тунель, де будуть встановлені лавочки, ліхтарі. Це буде чудове місце для родинних свят та пікніків.

Акцію «Родинний сад» організували ГО «Подільська громада» та «Територія мам» у рамках Європейського тижня сталої енергетики.

США нарешті  виділили  військову допомогу Україні

Сенат США схвалив виділення військової допомоги Україні на 300 мільйонів доларів. Це історичне рішення зафіксовано в бюджеті США. Вперше провідна країна західного світу вирішила озброювати Україну і виділил акошти для закупівлі озброєнь.

З Одеси тікають «вори в законі»

Масовий виїзд  почався кілька днів тому і активно триває зараз. Цю подію  пов\'язують  з тим, що начальником одеського обласного управління міліції призначений Георгій Лорткіпанідзе. А завдання, яке Саакашвілі поставив перед Лорткіпанідзе - щоб Одеса стала безпечним містом без  банальних кишенькових злодіїв та по озброєних  рейдерів включно.  В  Грузії, як відомо, нова влада посадила всіх «ворів» в тюрми.

Український сценарій дефолту в Греції

The Times пише, що за три дні з 15 до 18 червня грецькі вкладники винесли з банків  2 € мільярда.

Є підстави вважати, що в понеділок банки Греції просто не відкриються щоб уникнути повної очистки населенням власних рахунків. Всі переговори з Єврокомісією і програми МВФ зірвані. Дефолт Греції і вихід країни з єврозони, а, можливо, з ЄС, з кожною годиною стає все реальнішим варіантом розвитку подій.

Ось що буває з країнами, в яких народ, ласий на солодкі промови, приводить до влади популістів, які обіцяють обіцяти реформи, але нічого не роблять.

Рада відмовилася передати армі ї«віртуальне» пальне Курченка

Верховна Рада відмовилася підтримати законопроект, який передбачав безкоштовну передачу збройним силам арештованого пального олігарха-втікача Сергія Курченка.

Коли депутат від Блоку Петра Порошенка Віктор Чумак запропонував перед прийняттям таких рішень створити тимчасову слідчу комісію для перевірки того, чи існують ці нафтопродукти взагалі, а потім вже приймати рішення про передачу їх армії, автор законопроекту С. Пашинський закликав свою фракцію  "Народного фронту" демонстративно залишити  сесійну залу. Той самий, що літав службовим вертолітом на рибалку.

Як відомо, згідно з розслідуванням "Української правди", арештовані нафтопродукти  Курченка насправді вже  продані за заниженими цінами структурам бізнесмена Сергія Тищенка – близького знайомого Пашинського. Тож вже немає, що передавати. Хіба що на папері. Терміново необхідна інвентаризація.

В Росії зоборонили вінницький «Ушастий нянь»

В  Росії заборонили імпорт миючих засобів виробництва «Вінницяпобутхім».  За висновками Росспоживнагляду, порошкові миючі засоби  «Лотос» та  «Ушастый нянь» нібито не відповідають російським санітарним вимогам. 

Партія Коломойського «Укроп» стартувала з скандалу

Міністерство юстиції України офіційно зареєструвало політичну партію «Укроп», створену людьми з оточення українського олігарха Ігоря Коломойського.

Розмови про створення нової партії розпочалися на початку червня. Відповідальними за їїстворення  стали пов\'язані з Коломойським політики Геннадій Корбан і Борис Філатов. Очікується, що в партію увійдуть також Володимир Парасюк, Дмитро Ярош, Борислав Береза, Сергій Іванов, Олег Покальчук та Юрій Касьянов.

Водночас  старт партії Коломойського почався з того, що вона поцупила логотип у художника.

 

 



Переглядів: 3950
Поширень: 0