Соцмережі висміяли інтерв\'ю Януковича

Колишній президент-втікач Віктор Янукович знову з\'явився "на арені" й вибухнув черговими "перлами".

"Проффесор" дав інтерв\'ю ВВС, в якому він в черговий раз відхрестився від маєтку в Межигір\'ї. Також Янукович заявив, що не мав жодного стосунку до зоопарку з рідкісними птахами і тваринами, який розташований на території резиденції.

"Що поганого в тому, що я підтримував цих страусів? Ну, вони просто жили там. А мені що, закрити очі, ходити і нічого не бачити?", - сказав екс-президент.

Соцмережі висміяли інтерв\'ю Януковича

Соцмережі висміяли інтерв\'ю Януковича

Соцмережі висміяли інтерв\'ю Януковича

"Епічна" фраза утікача про те, що зоопарк у Межигір\'ї йому не належав, а сам політик нібито "підтримував страусів", які жили на території, не залишила байдужими користувачів мережі й в Інтернеті одразу з\'явилося купа жартів з цього приводу.

За всю розмову Янукович лише раз згадав молодшого сина й схоже, що цілком безболісно пережив його смерть. Або ж "смерть сина" була операцією ФСБ по виведенню сина з-під уваги преси й наразі він загорає десь на Маврикії та попиває піно коладу.

Шокуючий обшук у голови Апеляційного суду

Долари в столі, смс-переписка судді щодо прийняття рішень по справам. Це все шокує ще й тим, що подібне відео можна зняти у кожному кабінеті кожного судді України.

25 червня пів-Вінниці залишиться без води

З 23:00 год. 24 червня по 22:00 год. 25 червня, повідомляє "Вінницяоблводоканал", води не стане у Ленінському районі на вулицях Пирогова, Червоних партизанів, Соборній, Хм.шосе, Л.Українки, у мікрорайонах Поділля, Вишенька, Свердловський масив, Корея, Слов’янка, на масиві Литвиненка, а також у смт Стрижавці, с.Зарванцях, с.Пироговому, с.Агрономічному, мкр Сабарові.

Відключення відбудеться в зв\'язку з плановими ремонтними роботами на мережі водогону. "Вінницяоблводоканал" просить вибачення за тимчасові незручності та нагадує жителям згаданих територій запастися мінімально необхідною кількістю питної води.

Приватна розвідка США опублікувала 3 можливих сценарії захоплення України Путіним

Згідно з першим варіантом, Росія може спробувати пробити сухопутний коридор до Криму за 6-14 днів, для чого РФ доведеться задіяти від 40 до 55 тис. військовослужбовців .
Другий варіант агресії Росії - спроба відрізати Україну від Чорного моря і дійти до Придністров\'я. Від 23 до 28 днів, від 80 до 112 тис. військових.

Третій сценарій - захоплення за 11-14 днів лівобережної частини України до Дніпра, що потребує участі від 91 до 260 тис. військовослужбовців.

"З урахуванням того, що в сухопутних військах РФ служить близько 280 тис. військових, в разі запеклого опору місцевого населення - навіть залучення всього складу сухопутних військ може не вистачити", - впевнені американські розвідники.

Саакашвілі в Одесі втілюватиме вінницький досвід Гройсмана

В ході Українського муніципального форуму в Одесі екс-президент Грузії, а нині - голова Одеської облдержадміністрації Міхаель Саакашвілі показав екс-меру Вінниці, а нині - голові Верховної Ради Володимиру Гройсману приміщення, де за 3 місяці має з’явитися Центр надання адміністративних послуг - аналог вінницького «прозорого офісу».

На одній із зустрічей Міхо скзав, що прозорі офіси - це не грузинське, а вінницьке ноу-хау :) Перший такий офіс був створений у Вінниці навіть раніше, ніж їх створення розпочалось у Грузії», - написав Володимир Гройсман у Фейсбуці.

Нагадаємо, що Центр адміністративних послуг "Прозорий офіс", який розмістився на першому поверсі адміністративної будівлі мерії Вінниці відкрито у жовтні 2008 року (раніше, ніж аналогічні офіси у Грузії).

Біля Вінниці згоріли склади з чіпсами та кавою

Надвечір 22 червня у с.Зарванцях Вінницького району запалали склади однієї фірми, де зберігалися продукти харчування: чіпси, шоколад, печиво, кава.

У ліквідації пожежі брали участь 6 рятувальних загонів із м.Вінниці. Причини займання та розмір збитків встановлюються.

Росія здає Сибір Китаю

Китай і США вчора підписали договір про військову співпрацю. США отримали перший з 8-и замовлених у Китаю танкерів-гігантів для транспортування зрідженого газу в Європу, а Китай відразу поставив жорстку вимогу законодавчого забезпечення широкомасштабного переселення китайців на орендовані землі в Забайкаллі (нового закону про позбавлення російських громадян прав на нерухомість на орендованих іноземними державами територіях їм здалося вже мало) .

Це програш Росією Сибіру, тому що, підписавши з Китаєм безліч вкрай специфічних договорів, шляху назад у РФ немає – її економіка просто не витримає таких неустойок, а крім цього присутні ще й нюанси, пов\'язані з поставками дуже важливого для російського нафтопрому китайського обладнання.

І щодо газових танкерів, бо не для всіх очевидно. Норвезька Gasco вже більше півроку продає в Європі газу на 30% більше, ніж "Газпром". А тепер компанія Ineos Olefins & Polymers Europe [один з найбільших європейських виробників нафтохімічної продукції] і її партнер - компанія Evergas - поставками етану зі Штатів протягом максимум 2-3 років виб\'ють Росію з європейського газового ринку.

Цей відвертий перерозподіл світового газового ринку триватиме - щонайбільше - до 2020-го року. Для Росії це загрожує катастрофою, їй просто буде або нікуди дівати свій газ - чи доведеться продавати його Китаю задарма - для його ігор на зовнішніх ринках (для внутрішнього ринку у нього є власний - і Китай в залежність від російського газу не поставиш).

А тепер найцікавіше. В Україні, здебільшого в Донбасі, величезна кількість неопрацьованого сланцевого газу - контракт на розробку якого з Royal Dutch Shell і Chevron на 50 років було підписано на початку 2013 року. Київ сподівався таким чином звільнитися від енергетичної залежності від Росії. Зараз концерн подумує про вихід зі спільного проекту з українською держкомпанією через війну в Донбасі. Так що Росія "гібридно" воює в Україні не за ефемерний політичний вплив, а за газ - тобто, за газову залежність України та Європи. Просто і цинічно. "Люди гинуть за метал." ©



Переглядів: 3791
Поширень: 0