Вчора з Вінниці відправили черговий гуманітарний вантаж для наших бійців, які захищають Україну в зоні АТО. Це близько шести тон продуктів харчування, медикаменти та мотоцикл, до якого військові планують прилаштувати озброєння. А до Вінниці привезли на ремонт автомобіль, пошкоджений під час обстрілу, який після робіт з відновлення знову відправлять на Схід.

Небайдужі вінничани продовжують збирати гуманітарні вантажі для підтримки земляків на Сході. Вчора ввечері з Вінниці у зону АТО виїхало два автомобілі з допомогою.

З Вінниці на Схід відправили мотоцикл та шість тон продуктів харчування

«Ми вдячні небайдужим вінничанам за те, що вони продовжують збирати гуманітарні вантажі, передають на передову все необхідне для наших бійців. Вінницька міська рада разом з БФ «Подільська громада» на постійній основі допомагають нашим бійцям вистояти у важку хвилину. Ми доставляємо гуманітарні вантажі щотижня. На цей раз відправляємо два автомобілі із продуктами, загалом – близько шести тон. Також веземо мотоцикл з коляскою, на який бійці встановлять зброю», – каже волонтер Андрій Нечипорук.

З Вінниці на Схід відправили мотоцикл та шість тон продуктів харчування

«Саме координація та об’єднання зусиль «Подільської громади», волонтерів, міської влади дає можливість більш ефективно збирати необхідні речі для військових та оперативніше вирішувати питання допомоги різним підрозділам, які знаходяться в зоні АТО. Сьогодні до Вінниці зі Сходу привезли автомобіль, пошкоджений від обстрілів. Тут його відремонтують і знову відправлять у зону АТО», – зазначив в. о. міського голови Сергій Моргунов.



Переглядів: 4242
Поширень: 0