Їх старші колеги та керівники міста привітали молоде покоління педагогів, які у цьому начальному році приєднались до майже 6,5-тисячного колективу освітян міста, що працюють в системи дошкільної та середньої освіти. 25 з 90 учорашніх випускників педагогічних ВИШів працюватимуть вихователями у дитячих садочках, решта – вчителями вінницьких шкіл (з них 24 – навчатимуть дітей іноземним мовам).

«Бути вчителем дуже важко. Для того, щоб відбутись як гарний вчитель, потрібно не тільки мати добру освіту, – для цього потрібно мати Божий дар, – підкреслив у своєму вітальному слові міський голова Володимир Гройсман, вітаючи освітян із професійним святом. – Мені часто пригадується моє навчання у школі. Усіх вчителів, які мене навчали, я безмежно люблю і ціную. Тому що вони передавали нам не тільки свої знання, але й свій життєвий досвід. На моє переконання, Ваша робота – це надзвичайно великий внесок в інтелект. Суспільству сьогодні дуже потрібні високоосвічені люди. У місті ми маємо надзвичайно професійний колектив освітян. І результати зовнішнього оцінювання цього року, коли Вінниця увійшла в трійку лідерів по Україні, - це довели. Бажаю Вам вдячних учнів, які б ніколи не забували дорогу до рідної школи!»

1 жовтня у міській раді 90 кращим представникам галузі з нагоди Дня працівників освіти вручили грамоти та грошові премії.


Переглядів: 4438
Поширень: 0