"Водний апокаліпсис" рухається Росією і на вихідні дістанеться України

Після руйнівної зливи та повені у Сочі негода накрила ще одне російське місто. У Воронежі минулого вечора також пройшла потужна злива, внаслідок якої місто опинилося у воді. Люди змушені переходити проїжджу частину вбрід, машини глухли, деякі вулиці залишилися без світла, а квартири залило водою.

"Водний апокаліпсис" рухається Росією

Російський Гідрометцентр попередив росіян про високу ймовірність того, що у вихідні затопить Москву. Український Гідрометцентр прогнозує, що негода накрий й майже всю Україну протягом тижня. Першим під потоп вже потрапило Запоріжжя.

Вінниця погодилась приєднати до міста Десну

Вінницька міська рада погодилась на приєднання до міста Вінниці селища Десна, що знаходиться за об\'їздною дорогою. Тепер це рішення про приєднання має затвердити Верховна Рада.

Це перший населений пункт, який забажав приєднатись до обласного центру в рамках добров​​ільного об’єднання територіальних громад, повідомляє прес-служба міської ради.

Від об`єднання громад жителі Десни в першу чергу очікують покращення інфраструктури, адже нині скаржаться на погані дороги і транспортне сполучення з Вінницею. Це важливо для жителів селища, адже щодня їм доводиться добиратись у обласний центр на роботу, у лікарні, діти навчаються у вінницьких школах.

Вінниця візьме 8 мільйонів євро кредиту на електронні квитки в транспорті

26 червня вінницькі депутати дали згоду на укладення кредиту з Європейським банком реконструкції та розвитку під гарантію мерії для впровадження автоматизованої системи збору плати за проїзд у громадському транспорті в місті Вінниці.

Кредит у 8 мільйонів євро виділяється на 13 років, перші 3 роки – безвідсотково, наступні – під ставку 6%.

За словами в.о міського голови Сергія Моргунова – це перший крок до створення картки вінничанина. Проект «Впровадження автоматизованої системи збору плати за проїзд у громадському транспорті» передбачає доволі широке коло пільгових послуг. Зокрема, це знижки на проїзд, у мережах торгових закладів, електронна реєстрація у медичних муніципальних закладах, а також спрощення при отриманні субсидій.

Вінниця виділила перші 17 ділянок родинам загиблих в АТО

Перші 17 земельних ділянок для родин загиблих в АТО вінничан виділила сьогодні, 26 червня, міська рада під час сесії. Наступного разу виділить ще 70 ділянок для вінницьких бійців АТО.

На початку червня виконком затвердив Положення про розподіл земельних ділянок для сімей загиблих в АТО і учасників бойових дій. Нині виділення 17-ти ділянок – це перший крок. На наступній сесії ми готуємо для передачі ще 70 земельних ділянок, – сказав під час сесії в.о. міського голови Вінниці Сергій Моргурнов.

Розмір ділянок – від 8 до 10 соток .

На мітингу під мерією затримали чи то озброєних "тітушок" Малиновського, чи то «укропів» Коломойського

Сьогодні під Вінницькою міською радою знову зібрався "Марш порожніх каструль", організований відомим своєю неоднозначною історією Віктором Маліновським. Декілька молодих хлопців, які прийшли на мітинг разом з Маліновським та 50 пенсіонерами, виділялись на фоні дідусів та бабусь. поводили себе нервово та неадекватно.

Це привернуло увагу міліцонерів, які виявили під час огляду молодиків пістолети.

В міліції затримані розповіли, що приїхали до Вінниці з Харкова погуляти. На мітинг нібито прийшли просто подивитися. У військовій формі, з шевронами «Укроп» та зі зброєю. Совпадєніє?

Тим часом «бабусі Маліновського» на півтори години перекрили Соборну, паралізувавши рух у місті.

У Вінниці з в\'язниці втік вбивця

Злочинцю, засудженому за жорстокий розбійний напад та умисне вбивство, що відбував строк у Літинській виправній колонії, вдалося втекти з-під варти на вінницькому цегляному заводі, куди ув\'язнених привезли на роботу.

Зараз міліціонери розшукують втікача.

«Зрадавсьопропало» в міністерстві оборони)

А якщо серйозно, то МО єдиним з міністерств отримало право проведення електронних торгів. Відтепер ВСІ закупівлі МО по речовому, медичному, продовольчому та паливному забезпеченню – через електронні торги. Все - форма, ліки, тушонка, дизель. На відкритих електронних торгах, де фірми будуть боротися за зниження ціни на лот. Де економитимуться МІЛЬЙОНИ гривень!

Скільки сил коштувало це, знає лише команда волонтерів Юрія Бірюкова. А так, то звісно «зрада»)

МЗС спростувало інформацію про осквернення могили Бандери у Мюнхені

У Міністерстві закордонних справ спростували інформацію із соцмереж про осквернення могили лідера ОУН Степана Бандери в Мюнхені.

В США легалізували гей-шлюби

Нарешті росіяни зможуть ненавидіти проклятих пендосів повноцінно, відразу за все.
А ще зацініть підсумки правління Обами: вбив Бен Ладена, помирився з Кубою, легалізував гей-шлюби, організував Майдани в Україні та Вірменії та ще й обісцяв росіянам ліфти з під’їздами)) Непогано посидів.

З\'явилися перші кадри з нових «Секретних матеріалів»

Entertainment Weekly виклав перші кадри з нового сезону «Секретних матеріалів», які зробили за перший тиждень зйомок.

З\'явилися перші кадри з нових «Секретних матеріалів»

Кадри зробили на зйомках на покинутій фермі під Ванкувером. Малдер і Скаллі займалися там розслідуванням можливого викрадення людини інопланетянами.

Продюсер серіалу каже, що новий сезон присвятять страхам нового часу, які з\'явилися після фіналу серіалу в 2002 році. Перша серія нового сезону вийде 24 січня 2016 року.

На цьому «Моя Вінниця» бажає всім гарних вихідних)
Бережіть себе та своїх рідних. Любіть життя таким, яким воно є. Іншого не буде…



Переглядів: 3640
Поширень: 0