Останні декілька тижнів серед старшокласників міста Вінниця широко дискутується тема власної зайнятості протягом літа. Один з найкращих проектів, які були реалізовані минулого року «In Action» знайшов своє продовження в оновленому форматі з назвою «Summer in Action» (Літо в Дії).

Найбажаніший проект літа для старшокласників «Summer in Action 2015»Про деталі та цьогорічні цікавинки вдалося дізнатися у ініціатора проекту, Дмитра Слободянюка:

«В наш час важко щось придумати нове та цікаве. Минулого року ми зініціювали даний проект аби частково вирішити проблему зайнятості учнів 9-11 класів та навчити їх громадській активності. Проект фінішував новими ідеями та реалізованими проектами учасників. Цьогорічну програму ми незначно змінили, але ключові теми залишили: лідерство, волонтерство, майбутня професія, безпека в мережі Інтернет, історія та майбутнє міста та багато іншого.

Аби кожен день був цікавим та не повторював попередній організатори забезпечать учасників як теоретичними, так і практичними заняттями, цікавими завданнями, конкурсами, квестами та іншими формами неформальної освіти. Екскурсії, пікніки та відомі особи нашого міста – створять позитивну атмосферу проекту.

Головна особливість нашого проекту, що по закінченні теоретичної частини, учасники зможуть реалізувати власні проекти, які ми профінансуємо. Аби в подальшому стати активним учасником громади міста – потрібно навчатися, прогресувати та досягати цілей. Ми даємо «вудочку» майбутній еліті міста».

Головна мета проекту – активізувати, навчити та дати поштовх новому поколінню молоді, що сприятиме розвитку прогресивного громадянського суспільства.

Тривалість реалізації проекту: липень 2015 – вересень 2015 року.

На першому етапі організатори відберуть 35 учасників (учні 9-11 класів міста Вінниці), які пройдуть теоретично-практичне навчання з 6 по 20 липня 2015 року, а на під час другого етапу випускники проекту реалізують свої власні соціальні проекти.

Участь у проекті Безкоштовна. Організатори забезпечують учасників роздатковим матеріалом, кава-паузами, транспортування та фінансування соціальних проектів фіналістів.

Для участі у проекті потрібно заповнити реєстраційну анкету за посиланням https://goo.gl/j6XqMN до 19:00 03 липня 2015 включно.

http://vk.com/summer_in_action - офіційна група в соціальній мережі «Вконтакте».

Організатори проекту: громадська організація «Спільно дій», випускники проекту «In Action».

Проект здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.



Переглядів: 4130
Поширень: 0