У Вінниці горіла лікарня швидкої допомоги на Київській

Пожежа розпочалась біля обіду під дахом відділення травматології. Гасити лікарню виїхали всі шість пожежних частин. Хворих евакуювали. Через таку надзвичайну подію на місце прибуло також керівництво міста - виконуючий обов’язки міського голови Сергій Моргунов і його заступник Андрій Рева.
Евакуйованих хворих розмістили в інших відділеннях лікарні та в травматології обласної лікарні ім. Пирогова.

На «Почесного вінничанина» є 7 кандидатур

Завершився прийом подань на присвоєння звання «Почесного громадянина» Вінниці. Таким можуть стати правозахисник Дмитро Гройсман (посмертно), академік Іван Кузьмін, генерал-майор Микола Бордюжа, герой Майдану Максим Шимко, голова Верховної Ради Володимир Гройсман, співак та волонтер Віктор Бронюк, шоумен Олександр Шемет.
Втім, Володимир Гройсман попросив не розглядати його кандидатуру, позаяк бажає залишатися просто вінничанином. А комісія експертів до 10 липня має провести обговорення кандидатур.

Верховна Рада України ухвалила закон "Про реструктуризацію зобов\'язань за кредитами в іноземній валюті".

Проектом передбачено, що банки за письмовою заявою громадян України, що мають невиконані зобов’язання за кредитними договорами в іноземній валюті, зобов’язані протягом 1 місяця провести реструктуризацію зобов’язань за кредитним договором шляхом зміни валюти на національну валюту України за офіційним курсом Нацбанку на дату підписання кредитного договору.

Під будівлею Верховної Ради сьогодні зранку мітингували валютні позичальники, які не випускали нікого з парламенту до голосування цього законопроекту.

Як Гройсман шукав в парламенті депутата Сосунка. Хіт ютуба

Поліцейська академія – тепер і в Україні

Парламент затвердив сьогодні пакет законів про реформу МВС, а міністр МВС Арсен Аваков похвалився у Фейсбуці випуском перших двох тисяч курсантів.

Поліцейська академія – тепер і в Україні

Як вони виглядять, дивіться фото: https://twitter.com/HromadskeTV/status/616317443179474945

Журналістка Сара Коннор оголосила про початок повстання машин

Журналістка Financial Times на ім\'я Сара Коннор опублікувала у своєму твіттері новину про те, що конвеєрний робот вбив людину на заводі Volkswagen.

Не дивно, що читачі стали писати О\'Коннор, що вона тепер єдина надія людства і їй варто берегти Джона Коннора.

О\'Коннор отримала так багато відповідей із згадкою повстання машин, що їй довелося пояснювати: вона не дивилася фільмів про Термінатора.

«Ох. Я ніколи не дивилася ці фільми. Тепер моя стрічка повна людей, які пишуть мені про Скайнет».



Переглядів: 3291
Поширень: 0