П\'ятниця – завершення дуже бурхливого тижня. Отже, що маємо?

Муніципальний діагностичний центр розширився ще на один поверх.

Вінницький муніципальний лікувально-діагностичний центр розпочав приймати пацієнтів на другому поверсі приміщення по вулиці Київській, 68. Тут у сучасних та зручних умовах вестимуть консультативний прийом вузькі спеціалісти, проводитиметься лабораторна діагностика та можна пройти профілактичний медогляд….

Діагностичний центр не пішов на поводу у медичної реформи – тут зберігся прийом вузькопрофільних спеціалістів.

– Коли центр відкривався три роки тому, на нас тиснули зі столиці, бо фактично робили все без МОЗу – за рахунок інвестицій з Ізраїлю, з Фонду Порошенка, з власних коштів. Та ми наполягали, що вузькопрофільних спеціалістів треба залишити. І, вважаю, вчинили правильно – за рік тут діагностування пройшли 172 тисячі пацієнтів, – розповів в.о. міського голови Сергій Моргунов, знайомлячись із роботою оновленого діагностичного центру.

Записатися на прийом вінничани іають можливість через Інтернет, по телефону, або ж прийти особисто. Черга формується за форматом «Прозорого офісу».

Верховну Раду паралізувала «валютна криза»

Прийнятий вчора парламентом Закон про реструктуризацію валютних кредитів позичальникам банків став топ-темою дня сьогодні. Деякі депутати зранку кинулись відкликати свої голоси, мовляв, провтикали і не зрозуміли за що голосували. Можна уявити, на якому рівні з ними попрацювали вночі, якщо депутати самі називали себе ідіотами і розписались у власній некомпетентності. В соцмережах відразу пішла хвиля мемів про відкликання голосів, в т.ч. й за обрання таких депутатів на виборах. Врешті сьогодні парламент так і не запрацював.

Верховну Раду паралізувала «валютна криза»

А віддуватись тепер прийдеться Петру Порошенко – протягом 15 днів він має підписати цей закон або накласти на нього вето. В обох випадках його репутації не позаздриш.

Гройсман ініціював великий хурал коаліції на тему популізму

Спікер Володимир Гройсман вважає, що, після складного голосування у парламенті в четвер, необхідно серйозно поговорити про майбутнє коаліції. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я ініціюю відверту розмову в коаліції щодо того, як ми спільно працюємо далі і що є нашими справжніми пріоритетами. В коаліції не місце іграм "один хороший, усі погані" чи "усі добрі, хтось один поганий".

Коментуючи скандальний закон про реструктуризацію валютних кредитів, який рада прийняла у четвер, Гройсман визнав голосування за нього проблемою, яка "потребує вирішення".

"Ми у Верховній Раді уже не раз знаходили рішення у надзвичайно складних питаннях. При умові, якщо спільно зосереджувались саме на вирішення проблеми. Таке відповідальне рішення могло і може бути знайдено і в питаннях валютних кредитів.

Але коли на передній план виходить політика і популізм – це тупик. Тупик не тільки для парламенту, але й для країни", – вважає спікер.

Флот НАТО вже в Чорному морі

В Чорному морі сьогодні розпочались військові морські навчання НАТО "Бриз-2015". Задіяно 30 кораблів та військові з США, Болгарії, Румунії, Греції та Туреччини.

Може бути, що натівці під шумок привезли танки, які збирались перекинути в Румунію та Болгарію восени.

Затримали автора SMS-інструкцій про "правильні" рішення голові апеляційного суду Києва

Правоохоронці затримали сина голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка, Дмитра Чернушенка, який є автором SMS-повідомлень із зазначенням про прийняття певних рішень цим судом.

На "марші добровольців" у Києві символічно підпалили шини біля стадіону «Динамо»

Сотні добровольців із файєрами та шинами заполонили увечері центр Києва. Вони вимагають від влади офіційно визнати війну, відновити наступ на бойовиків у зоні АТО та скасувати Мінські угоди. Таким чином нібито бійці "Правого сектору", "Азову" та "Айдару" вирішили відзначити перемогу князя Святослава 1050 років тому над Хазарським каганатом і попередити владу.

Проте від маршу залишився гаденький післясмак. По-перше, "Азов" спростував участь своїх бійців у сьогоднішньому марші з "Правим сектором" та "Айдаром" . «Азов» не марширує, а воює під Маріуполем. «Азову» вистачає війни.

Питання, чого насправді хочуть інші учасники маршу. Тому що всі нормальні люди в цій країні хочуть не війни, а миру. Нові смерті нікому не принесуть щастя. Тільки клінічні ідіоти можуть повірити в те, що варто взяти Донецьк і вся донецька вата радісно переодягнеться у вишиванки.

Цитата від Львівський батяр:
Хто ви?
-Радикали!
-Чого хочете?
-Щоб Україна розірвала Мінські угоди!
-А чого хоче путін?
-Щоб Україна розірвала Мінські угоди!

...

Росію поставили на «счетчик»

У посольстві США в Москві Росії сьогодні вручили пакет документів у справі ЮКОС. Тобто ті 50+ млрд доларів, які Росія повинна була сплатити 15 січня, пред\'явлені до оплати. Тепер у Росії є час до 20 серпня на відповідь - буде вона платити чи ні. Якщо -ні, то з цієї дати почнуть арештовувати майно Росії в США і по всьому світу.

Російська показуха – жорстока й нещадна

Тротуари аврально заливають асфальтом, газони застеляють пластиковою травою,фотошпалерами закривають руїни. Уфа готується до самітів ШОС і БРІКС

Російська показуха – жорстока й нещадна

Російська показуха – жорстока й нещадна

Російська показуха – жорстока й нещадна

Російська показуха – жорстока й нещадна

Російська показуха – жорстока й нещадна

Російська показуха – жорстока й нещадна

Російська показуха – жорстока й нещадна

Російська показуха – жорстока й нещадна

Більше фото тут:
http://varlamov.ru/1393217.html

На плівці з-під техніки зникнуть легендарні бульбашки для "заспокоєння нервів"

Знаменита антистресова плівка втратить цю функцію. Американська компанія, яка більше 55 років випускала відому плівку із повітряними бульбашками, припиняє її виробництво.
Виробник плівки для техніки змінив технологію виготовлення плівки, і тепер бульбашки в ній не лопатимуться. У компанії запевняють, що нова плівка буде надійніше зберігати предмети від ударів.



Переглядів: 4014
Поширень: 0