Третього липня в обласній філармонії «Плеяда» відбулися урочистості з нагоди 60-річчя Публічного акціонерного товариства «Вінницький олійножировий комбінат».

Очільник Вінницького олійножирового комбінату Дмитро Чаленко представив учасникам зібрання презентаційні слайди роботи, провів короткий екскурс у історію товариства та окреслив найвагоміші здобутки за часи існування. Зокрема він наголосив: «Вінницький олійножировий комбінат не шкодує зусиль та часу на розвиток працівника. Адже ріст окремого співробітника є незамінною складовою успіху всього комбінату та його процвітання у майбутньому».

Вінницький олійножировий комбінат відзначив 60-річчя

Вітаючи присутніх Валерій Коровій зазначив: «Зважаючи на велику історію існування, колектив та керівництво комбінату дійсно має чим пишатися. Адже ваша праця має велике значення в нашому сьогоденні. На моє переконання, саме певні перепони минулих років дали новий поштовх у розвитку олійножирового комбінату. Це, так зване, «нове дихання» має позитивні результати і на сьогоднішній день. Одним з головних факторів, що вплинули на колосальний крок вперед у діяльності комбінату є його колектив. Адже саме працівники та фахове керівництво – це основні рушійні сили Вінницького олійножирового комбінату».

Вінницький олійножировий комбінат відзначив 60-річчя

Валерій Коровій подякував інвесторам та керівництву комбінату за небайдужу позицію у допомозі нашим військовослужбовцям, що перебувають у зоні антитерористичної операції. А також за підтримку людей та надання їм нових робочих місць.

«Ви знаєте, що Президент України фактично ініціював внесені зміни до Конституції України в процесі децентралізації влади. Це має дуже важливе значення, тому що органи місцевого самоврядування на сьогоднішній день набувають великих повноважень та відповідальності за розвиток своєї території. Тому, перед нами постали нові виклики і нові можливості. Ви можете завжди розраховувати на підтримку обласної влади у подальшому розвитку», - відмітив голова облдержадміністрації.

Вінницький олійножировий комбінат відзначив 60-річчя

Зі словами вітань до учасників зібрання звернувся Сергій Моргунов: «Варто відмітити, що саме завдяки керівництву та колективу комбінат став гордістю міста Вінниці. ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» наразі у складі кращих підприємств Вінниці. У нелегкі часи ви змогли вистояти і, навіть більше, наростити потужності та досягти вагомих успіхів. Бажаю і надалі займати провідні місця у вашій галузі».

Вінницький олійножировий комбінат відзначив 60-річчя

Під час урочистостей кращих працівників підприємства було нагороджено Почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради, а також Грамотами Вінницької міської ради та її виконавчого комітету, грошовими винагородами і квітами.

Окрім того, Почесною грамотою та знаком Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом» було нагороджено генерального директора ТОВ «Вінницька промислова компанія» Аллу Власюк та комерційного директора ТОВ Агро-інтер Ігоря Радомського. А також Почесне звання «Заслужений працівник харчової та переробної промисловості України» було присвоєно заступнику голови правління із виробництва, головному технологу ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» Людмилі Музиці.

Вінницький олійножировий комбінат відзначив 60-річчя

Також за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди 60-річчя ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» Почесною відзнакою міського голови та грошовою премією було нагороджено керівника комбінату Дмитра Чаленка.



Переглядів: 5159
Поширень: 0