Секс-скандал у Вінницькому шкірвендиспансері

Секретарка звинуватила виконуючого обов\'язки головного лікаря закладу Максима Третьякова у домаганні через "статевий контакт неприроднім способом...".

Позаяк ситуація в диспансері на поточному контролі облради, сьогодні цю НП розглянула комісія облради з питань комунальної власності. Комісія одноголосно рекомендувала голові облради Сергію Свитко відсторонити Максима Третьякова від посади головного лікаря на час розслідування і призначити згідно процедури головного лікаря на черговій сесії в серпні.

Секс-скандал у Вінницькому шкірвендиспансері

До речі, секретарці 54 роки, а Третьяков в свою чергу стверджує, що це вона до нього приставала.

Заступник губернатора очолив вінницьку «Солідарність» Порошенка

Перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Андрій Гижко очолив Вінницьку організацію партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка». За відповідне рішення одностайно проголосували делегати обласної партійної конференції 8 липня.

Іван Мельничук, Андрій Гижко та Олексій Порошенко

До цього парторганізацію очолював народний депутат України Іван Мельничук.

Міліція зупинила роботу цегельного заводу Скомаровського

В. о. начальника УМВС Вінниччини Олександр Глянько на прес-конференції повідомив подробиці гучного обшуку на заводі “Керамік», який належить екс-народному депутату Володимиру Скомаровському.

Міліція зупинила роботу цегельного заводу Скомаровського

У ході слідчих дій на підприємстві було виявлено факт розкрадання газу шляхом незаконного врізання у газовий трубопровід. За попередніми даними розслідування, підприємством з виробництва цегли без спеціальних дозволів здійснювалося видобування глини на території Вінницького району.

Уряд ліквідував Укравтодор

Про це на нараді президента Петра Порошенка з губернаторами в Одесі заявив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

міністр інфраструктури Андрій Пивоварський

"Сьогодні на Кабінеті міністрів було ухвалене рішення про ліквідацію "Автодоріг України". Це фінальна крапка в процесі прописання "дорожньої карти": яким чином ми реформуємо систему автодору, яким чином передамо експлуатаційні можливості на місця, яким чином будемо фінансувати дорожнє будівництво", - заявив Пивоварський.

Але наразі грошей на ремонт доріг немає.



Переглядів: 4165
Поширень: 0