10 липня стартувала вступна кампанія. У Вінниці вчитиметься найрозумніша випускниця-2015

У вінницьких вузах, як і по всій країні, розпочалась вступна кампанія. Біля приймальних комісій черги з абітурієнтами.

В Україні цього року лише два випускники набрали максимум балів із зовнішнього незалежного оцінювання - дівчата Тетяна та Валерія, причому обидві з Ніжина.

Валерія найкращий у країні сертифікат повезе до Київського національного університету, а президентський стипендіат Тетяна - до Вінницького медичного.

У Вінниці встановили диво техніки – трубу, яка «читає» вірші

10 липня у Вінниці на площі Тараса Шевченка встановили віршомат. Оригінальна конструкція «читає» переклади віршів з різних країн.

Споглядати таке диво техніки вінничани зможуть до кінця літа.

Порошенко призначив вінничанина Чалого послом у США

Відповідний указ оприлюднено на сайті глави держави 10 липня.

Іншим указом Чалого звільнено з посади заступника глави Адміністрації президента.

Довідка.
Валерій Чалий народився у Вінниці і здобув вищу освіту у Вінницькому державному педагогічному інституті, закінчив аспірантуру Інституту міжнародних відносин Київського національного університету Ім. Тараса Шевченка (факультет міжнародного права).

Нова поліція 6 хвилин не могла повязати одного бомжа (ВІДЕО)

Відеохіт дня в Україні. Дуже суперечливі оцінки дій копів

"Укрнафтосєть", Путін може просто ох…ть!

Серед претендентів на посаду голови "Укрнафти" зявився відомий російський бізнесмен Євген Чичваркін. Шість років тому Чичваркін, один із власників компанії "Евросеть", під тиском російської влади був змушений продати бізнес і виїхати з Росії.

Євген Чичваркін

Чи викличе таке призначення ненависть Кремля? Після появи Саакашвілі в Одесі параноя Путіна тільки посилиться. Пам\'ятається, у часи Чичваркіна в Евросети була у них така гучна рекламна кампанія із слоганом "Евросеть, Евросеть, ціни просто ох .... ть!" . Тепер у Чичваркіна з\'явиться привід почати нову кампанію, наступивши на болючі мозолі Путіна, від яких дійсно можна відчути себе як у рекламі Евросети)

В Полтаві депутати влаштували бійку з "сексуальними ігрищами" (ВІДЕО)

Сьогоднішнє засідання сесії Полтавської міської ради завершилося, так і не почавшись.

Між народним депутатом від "Блоку Петра Порошенка" Сергієм Капліним і мером Полтави Олександром Мамаєм виник конфлікт, який переріс у штовханину. За словами свідківк, під час з\'ясування стосунків Мамай на вухо Капліну пропонував, щоб той "відсмоктав в нього".

Згодом події перемістились на вулицю, де Мамай збив автомобілем депутата міськради Шамоту.

В Харкові вбили трьох інкасаторів за 2.3 млн грн.

Напад стався близько 8:00. Чоловік, озброєний автоматом, розстріляв трьох інкасаторів. Нападник переклав кілька мішків з грошима - за попередніми даними, сума викраденого склала 2,3 мільйона гривень - до свого автомобіля та зник у невідомому напрямку.

Ахметов продав Life туркам

Турецький холдинг Turkcell викупив у групи СКМ, що належить Рінату Ахметову, усі акції компанії Euroasia Telecommunications Holdings BV, якій належить один із найбільших українських мобільних операторів "Астеліт" (ТМ Life).

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, турецька компанія хотіла консолідувати 100% акцій українського оператора "Астеліт", забравши частку магната Ріната Ахметова.

Російські ЗМІ повідомили, що Росія запропонувала Україні 100 млрд за Крим

Російські ЗМІ поширили інформацію про те, що нібито керівництво РФ пропонує Україні визнати Крим російським в обмін на списання боргу в приблизно $100 млрд, знижку на газ та інші фінансові стимули. Також Росія нібито розглядає можливість повторного проведення референдуму в Криму під наглядом ОБСЄ.

В Раді національної безпеки і оборони України таку можливість категорично відкидають.

У Шотландії більше 5 тисяч людей влаштували масову секс-оргію на пляжі

Молоді люди домовилися про масову вечірку через Facebook, після чого понад 5 тисяч молодих людей влаштували брудну оргію з сексом, наркотиками і алкоголем. Розганяти вечірку довелося поліцейським.

У Шотландії більше 5 тисяч людей влаштували масову секс-оргію на пляжі

У Шотландії більше 5 тисяч людей влаштували масову секс-оргію на пляжі

У Шотландії більше 5 тисяч людей влаштували масову секс-оргію на пляжі



Переглядів: 4398
Поширень: 0