Розбірки в Мукачевому: «Правий сектор» проти міліції, 14 жертв

11 липня у Мукачево близько 14:00 20 озброєних осіб в камуфляжній формі з написами "Правий сектор" на 4 джипах приїхали до офісу нардепа Ланя в спорткомплексі Антарес.

Під час зустрічі розпочалась стрілянина.

Міліція, яка прибула на місце події, заблокувала виїзд з кафе, після чого правосєки відкрили вогонь на ураження з гранатометів, автоматів Калашникова і кулемета ДШК. Під час перестрілки знищено два автомобілі міліції та пошкоджено автомобілі цивільних осіб, вбито двох і поранено 4 правосєків, поранено 6 міліціонерів та трьох випадкових перехожих.

Після сутички «Правий сектор» відійшов в дачний масив, де зайняв оборону.

Розбірки в Мукачевому: «Правий сектор» проти міліції, 14 жертв

Тим часом у Мукачеве стягують спецпідрозділи Нацгвардії для врегулювання збройного конфлікту.

Траса Київ-Чоп перекрита, а провід "Правого сектору" оголосив мобілізацію своїх прихильників .

Місцеві говорять про передрозподіл ринку контрабанди цигарок. Посередником в конфлікті виступає нардеп Балога, спонсор закарпатського ПС, який схоже вирішив під прикриттям правосєків віджати на себе контрабас цигарок. В свою чергу ДУК "Правий сектор" стверджує, що вони блокували проходження контрабанди.

Нардеп Ланьо стверджує, що у нього конфлікту з "Правим сектором" не було, ті мовляв прийшли із проханням «допомогти їх побратимам, які повертаються із фронту». Хто почав стрілянину – не знає. Прийшли з автоматами й гранатометами, якось так…

Таке враження, що всі забули як пишеться слово рекет. Байдуже з чийого боку – бандюків, олігархів чи "патріотів".

Це мегаудар в спину міжнародній репутації України. Президент не раз заявляв - на українських вулицях не має бути озброєних людей крім тих, кому це належить по закону. Джипи з кулеметами на турелях – це Сомалі, а не Україна.

Мукачеве - інфографіка

Табаков назвав українців «убогими»

Ще один придворний актор в чорному списку України



Переглядів: 4380
Поширень: 0