З півтисячі вінницьких нацгвардійців повернулися із зони АТО не всі

Біля військової частини 3008 по Некрасова рідні та друзі зустріли нацгвардійців, які повернулись додому на ротацію після служби в зоні АТО на Луганщині. Але чекати довелось на кілька годин довше, аніж очікували.

Частина, що пройшла всю службу й бої без втрат, зазнала їх по дорозі додому. На Полтавщині автобус із нацгвардійцями в колоні протаранив легковик, порушивши правила, й відкинув на фуру. Внаслідок ДТП — один загиблий, 29-річний Сергій Павлюк, і 6 поранених бійців. У Сергія в лютому тільки народилася дитина.

Одним діючим генералом у Вінниці стало менше

Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення генерал-полковника Юрія Байдака з посади командувача Повітряних сил України і перевів його в запас.

Вінничани вже можуть голосувати за роботи художників до Дня міста

З понеділка у Вінниці розпочалось голосування на кращі проекти конкурсу «VIN-ART-CITY», що проходитиме у Вінниці з нагоди відзначення Дня міста.

Взяти участь в голосуванні можна за посиланням http://playday.vmr.gov.ua/Default.aspx.

«Антипризовний» бунт у Могилів-Подільському

Другий день бунтують мешканці Могилів-Подільського. Вони вже перекривали трасу Житомир - Могилів-Подільський, а 13 липня прийшли в місцевий військкомат з протестом проти оповіщення громадян співробітниками військкомату.

Поки місцевій владі, правоохоронцям та військкомату вдається шляхом переговорів заспокоювати людей. Але є й інформація, що за бунтами стоять деякі партійці, що збираються балотуватися тут восени.

Ярош спростував інформацію про вихід «Правого сектору» із зони АТО

Інформація про переміщення з місць своєї дислокації у зоні АТО на Донбасі батальйонів «Правий сектор» не відповідає дійсності. Про це повідомив лідер батальйону Дмитро Ярош у Facebook.

«Особовий склад знаходиться на базах і виконує бойові завдання в зонах своєї відповідальності», - написав Ярош.

Нагадаємо, раніше командир п’ятого окремого батальйону «ПС» «Чорний» повідомив,  що бійці «Правого сектора» залишили свої позиції в зоні проведення Антитерористичної операції в Донецькій області.

Всю митницю Закарпаття відсторонили від роботи

Всіх працівників Закарпатської митниці відсторонили від виконання обов\'язків для того, щоб провести службову перевірку фактів корупції на митниці, повідомляє Державна фіскальна служба.

Нагадаємо, що у суботу в Мукачевому сталася стрілянина за участі бійців "Правого сектора", в якій загинули троє людей. За версією прокуратури, 20 озброєних людей у камуфляжі з написами "Правий сектор" зустрічалися з місцевими мешканцями "з метою розподілу сфер впливу". Служба безпеки продовжує пошуки учасників конфлікту.

У Мукачевому та Ужгороді ідуть обшуки.

ЖУРНАЛ «НОВОЕ ВРЕМЯ» НАЗВАВ ТОП-20 УКРАЇНЦІВ У FACEBOOK

Журнал «Новое время» склав рейтинг найпопулярніших в соцмережі Facebook українців. Топ-20 визначали за кількістю фолловерів

Найбільша несподіванка – четверте місце Віктора Медведчука.

ЖУРНАЛ «НОВОЕ ВРЕМЯ» НАЗВАВ ТОП-20 УКРАЇНЦІВ У FACEBOOK



Переглядів: 3046
Поширень: 0