Зведений загін працівників міліції Вінниччини виїхав в зону антитерористичної операції захищати цілісність країни. Це вже 15 загін міліціонерів, який в рамках чергової ротації їде на Схід. Для більшості правоохоронців таке відрядження не перше.

До складу загону увійшли працівники різних підрозділів управління МВС України та районних відділів міліції. Рішення про проходження служби на сході України всі бійці прийняли добровільно. Очолив зведений загін начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Сергій Рудик. Багато хто з бійців на Схід їдуть вже не вперше.

15-й загін вінницьких правоохоронців вирушив у зону АТО

- Міліціонери, які вирушили на Схід, забезпечені усім необхідним – продуктами харчування, питною водою, медикаментами, озброєнням, засобами індивідуального захисту, - розповідає т.в.о. начальника УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько. – Усі пройшли необхідну підготовку. Професійно, фізично, психологічно бійці готові до виконання завдань, поставлених керівництвом в зоні АТО.

15-й загін вінницьких правоохоронців вирушив у зону АТО

Міліціонери, відряджені в зону АТО, отримали благословення та обереги від настоятеля храму святого великомученика Дмитрія Солунського отця Сергія, який побажав хлопцям якнайшвидше повернутися додому з миром та без втрат.

15-й загін вінницьких правоохоронців вирушив у зону АТО

З тих бійців, які цього разу відправилися на захист країни, вже мають неабиякий досвід по охороні громадського порядку у зоні АТО. Дехто з них на Схід повертається не вперше.



Переглядів: 4500
Поширень: 0