Ресторатор з Івано-Франківська розкаже, як розвивати соціальне підприємство, соціальну відповідальність бізнесу та чому кожен мешканець повинен брати на себе відповідальність та участь у процвітанні міста.

Закоханість в рідне місто, амбітність, цілеспрямованість, успіх - усе це про Юрія Филюка, підприємця-ресторатора, керівника компанії «23 ресторани», співзасновника платформи «Тепле місто» з м. Івано-Франківська, який завітає до Вінниці 25 липня 2015 року на Регіональний Форум розвитку громадянського суспільства «Громада-влада-бізнес:стратегічний діалог». В заході візьмуть участь понад 300 учасників, серед яких відомі українські та міжнародні експерти, зіркові гості, журналісти популярних національних та місцевих ЗМІ, представники влади, бізнесу та найуспішніших громадських організацій України. Щоб стати учасником Форуму, варто зареєструватися за посиланням.

Під час Форуму "Громада-влада-бізнес:стратегічний діалог", відомий ресторатор розповість, як розвивати соціальне підприємство

Під час Форуму Юрій Филюк поділиться своїм досвідом щодо розвитку соціального підприємництва, соціальної відповідальності бізнесу та чому кожен мешканець повинен брати на себе відповідальність та участь за процвітання міста, як боротися з пасивністю міського середовища.

Плани в успішного українця Юрія Филюка великі — від найбільш ідеальної вулиці в Європі до найвелосипеднішого міста в Україні.

Поділиться він також і тим, що змушує успішного підприємця займатися власним бізнесом лише на третину, а увесь інший час приділяти розвиткові «Івано-Франківськості». Навіщо витрачати час на якесь там, мало зрозуміле з точки зору прибутків «Тепле Місто».

Приклад проектів, які реалізуються:

Проект «Тепле місто» має на меті створити платформу, яка об’єднує людей та бізнеси, які підтримують ідеї та дії щодо сталого розвитку Івано-Франківська, що в свою чергу створить нові можливості самореалізації мешканців Івано-Франківська задля досягнення високого рівня якості життя в місті через більшу спроможність, довіру та амбітність.

Urban Space 100. Мета:створити громадський ресторан в Івано-Франківську у форматі «Urban Space», що стане успішним прикладом об’єднання громади навколо спільної ідеї. Унікальність проекту в тому, що прибуток ресторану направляється виключно на реалізацію громадських проектів міста.

Засновниками є 100 соціально активних людей, яких об’єднує ідея якісного розвитку міського простору.

Більш детально про проекти та діяльність можна ознайомитись ТУТ.

Тож чекаємо Вас на Форумі! Буде цікаво та корисно!



Переглядів: 3011
Поширень: 0