У Вінниці пройшов мегазліт раритетних автівок

У Вінниці відбувся сьомий щорічний мега-зліт ретроавтомобілів-2015. Було представлено близько півсотні раритетних автівок з різних міст України, Росії і Білорусії. У Вінниці такий мегазліт пройшов уперше.

У Вінниці пройшов мегазліт раритетних автівок

Москаль розповів про специфічні стосунки екс-губернаторів Закарпаття із "Правим сектором"

Екс-очільник Закарпатської ОДА Василь Губаль платив представникам "Правого сектору" по 10 тисяч доларів. Про це заявив новий губернатор області Геннадій Москаль під час представлення голови Закарпатського УМВС, повідомило місцеве видання "Про Захід".

Геннадій Москаль

Після чого прес-служба Г.Москаля назвала цю інформацію вигадкою недобросовісних журналістів. Мовляв, Геннадій Москаль заявив, що озброєні автоматами Калашникова члени «ПС» заходили в облдержадміністрацію, у тому числі в кабінет голови ОДА з метою залякування й вимагання грошей. Однак відбувалося це в період керівництва областю Валерієм Лунченком. А про виплати В.Губалем членам «ПС» по десять тисяч доларів не йшлося.

СБУ готова до затримання бійців Правого сектору біля Мукачевого, а Ярош пропонує, щоб їм дозволили "кров'ю змити" вину в АТО

Конфлікт на Закарпатті може завершитисянайближчими годинами. На Закарпатті силовики оточили 6 бійців "Правого сектору", а СБУ підготувала спецоперацію по їх затриманню.

За словами прес-секретара спецслужби Олени Гітлянської, силовики прагнуть вирішити конфліктну ситуацію мирним шляхом. "Продовжуються перемовини, продовжується блокування. Ми чекаємо, не хочемо, щоб розгорався конфлікт, ми намагаємося вирішити це цивілізованим шляхом у правовому полі", - заявила речниця СБУ.

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош в свою чергу пропонує дати можливість бійцям ПС, які брали участь в перестрілці на Закарпатті, "змити кров'ю" свою вину .

"Ми готові зробити крок на зустріч державі і перейти у склад ЗСУ на наших умовах. А чому б не зробити амністію для цих людей (бійців ПС, які зараз заблоковані в лісі)", - заявив Ярош.

"Вони могли б кров'ю змити ту провину, яка на них лежить. А саме те, що вони піддались на провокацію", - додав він.

Нагадаємо, що 11 липня у Мукачевому Закарпатської області пролунала стрілянина. Учасниками перестрілки поблизу спортивно-оздоровчого комплексу "Антарес", який належить народному депутату Михайлу Ланьо, стали представники "Правого сектору" і міліція. Сторони звинувачують одна одну в "кришуванні" контрабанди в регіоні.

До Одеси прибули 100 американських "Humvee"

До Одеси вранці 18 липня прибули 100 американських військових автомобілів "Humvee".

HMMWV - високомобільний багатоцільовий колісний транспортний засіб), також відомий як "Humvee" - повнопривідний військовий автомобіль, що випускається американською компанією AM General.

Наприкінці 2014 року "Укроборонпром" закупив 75 бронеавтомобілів за $3,8 млн.

Повідомлялося, що британські бронеавтомобілі Saxon і американські Hmmwv буде дооснащено танковим озброєнням.

До Одеси прибули 100 американських "Humvee"

На початку березня США озвучили готовність надати Україні додаткову військову допомогу на суму $75 млн: радари, прилади нічного бачення, БПЛА, засоби зв'язку, засоби першої медичної допомоги. Крім того, американська сторона поставить українській армії 230 од. спецавтотехніки.

Перші 30 Humvee було передано Україні у березні.

Енурез спіткав головного кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова на Facebookу

Одіозний телеведучий та генеральний директор МІА "Россия сегодня" видалив свою сторінку в соціальній мережі Facebook через всього декілька годин після того, як її завів.

Напередодні ввечері Кисельов підтвердив "Комерсанту", що ця сторінка є його особистим акаунтом у Facebook і що він збирається також завести собі Twitter і Instagram.

Енурез спіткав головного кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова на Facebookу

"Відразу попереджаю, що за нецензурщину баню відразу і без попередження. Бажаючі борсатися у бруді можуть робити це в іншому місці. І точно без мене. Поїхали!", - Кисельов написав у своєму першому пості в соцмережі.

Однак всього через кілька годин рахунок "образливих і глузливих коментарів з обкладанням ..уями" на адресу Кисельова пішов на сотні, і аккунт телеведучого без додаткових оголошень було видалено.

Користувачі з нетерпінням підчікують його тепер в Твітттері))



Переглядів: 3889
Поширень: 0