Повітряні сили ЗСУ отримали нового командувача

20 липня Президент України Петро Порошенко призначив Сергія Дроздова командувачем Повітряних сил Збройних сил України.

Генерал-майор Сергій Дроздов 20 березня 2015 року був відновлений на посаді після звільнення у запас за результатами проведеної восени 2014 року люстрації. 21 серпня 2014 року він був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України і вірність військовій присязі. Також відомо, що генерал-майор брав активну участь у переговорах із військовими США щодо допомоги в оснащенні українських військових літальними апаратами. Під час служби в Збройних силах України був командувачем Повітряних сил України.

У Вінниці пройшов черговий «Марш пустих каструль»

Мітингувальники знову зібралися під стінами міської ради та як і раніше, вимагали від влади збільшення прожиткового мінімуму, зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги та звільнення Хорта.

Новий мем партії «Укроп» - #‎накачанныйублюдок‬‬

Під час візиту Міхо Саакашвілі до Чернігова, нардеп Борис Філатов, який підтримує на виборах Г.Корбана, спровокував скандал, під час якого Саакашвілі назвав "накачанным ублюдком" чи то його самого, чи то його охоронця.

Головні новини 20 липня, які варто знати

«Укропи» наразі намагаються зробити з «ублюдка» новий мем, але виглядає це не дуже.



Переглядів: 3017
Поширень: 0