Біля Вінниці - бій за кар'єр

Мурафський кар'єр у Шаргородському районі сьогодні намагалась захопити група невідомих, яка приїхала на авто без номерних знаків. При перестрілці з охороною підприємства поранення отримав заступник директора кар'єру.

Міліція затримала один із автомобілів нападників з двома бойовиками. У одного з них вилучено посвідчення дніпропетровського «Правого сектору».

Конфлікт навколо права управляти Мурафським кар'єром триває вже не перший рік.

До Вінниці прибув пробіг незрячих велосипедистів

Учасники 30-денного велопробігу «Бачу! Можу!Допоможу!» - зрячі та незрячі велосипедисти, дісталися 22 липня до Вінниці. Гостям проведуть екскурсію Вінницею, покатають на катері та поведуть на фонтан.

До Вінниці прибув пробіг незрячих велосипедистів

Велопробіг стартував четвертого липня у Львові. За цей час велосипедисти проїхали 15 міст та подолали близько двох тисяч кілометрів.

4G‬ йде в Україну

Президент Петро Порошенко підписав сьогодні Указ про початок роботи щодо запровадження технології ‎4G‬ в Україні.

Президент Петро Порошенко підписав сьогодні Указ про початок роботи щодо запровадження технології ‎4G‬ в Україні

Згідно указу зв'язок четвертого покоління впроваджуватиметься в Україні у 2017 .

У Чернігові міліція проводить обшуки гастролерів зі зброєю

Правоохоронці проводять обшуки в осіб, які прибувають в Чернігів напередодні довиборів у парламент в мажоритарному окрузі №205 і в результаті вилучають вибухівку, зброю та боєприпаси.

Про це заявив на прес-конференції начальник управління МВС в Чернігівській області Едуард Альохін, "Ми розуміємо, що більшість із них тією чи іншою мірою відносяться до того чи іншого виборчого штабу... Проводяться обшуки цілого ряду осіб, інформація про яких є, що вони причетні до незаконного обігу зброї та інших речовин. Я можу сказати попередньо, що вилучаються і вибухівка, і гранати, автомати тощо... У тих людей, так званих "гастролерів, які сьогодні сюди прибули".

26 липня в окрузі №205 у Чернігові пройдуть вибори. Тут за депутатський мандат борються від партії "Укроп" Геннадій Корбан і кандидат від БПП Сергій Березенко. У рамках агітації за "Корбана" його партія "Укроп" влаштовує масові роздачі їжі. Черги за цими пайками іноді досягають тисячі людей, яким доводиться стояти по 10 годин. У той же час у Березенка раніше виявили автомобіль зі значною кількістю грошей і списками ймовірно підкуплених виборців.



Переглядів: 3424
Поширень: 0