На набережній Roshen у Вінниці намалювали 35-метрову вишиванку

На набережній Roshen у Вінниці з'явився великий малюнок української вишиванки. Намалювали її сьогодні, 24 липня, Вінницька Молодіжна Рада спільно зі студентами Вінницького технічного колежду. Довжина вишиванки 35 метрів, ширина - 3,5 м.

На набережній Roshen у Вінниці намалювали 35-метрову вишиванку

На набережній Roshen у Вінниці намалювали 35-метрову вишиванкуНа набережній Roshen у Вінниці намалювали 35-метрову вишиванку

В Україні офіційно заборонили Компартію. Симоненко – ще не зрозумів нічого

Мін’юст заборонив компартіям брати участь у виборах Усі комуністичні партії, які існують в Україні, законодавчо втрачають можливість брати участь у політичному житті держави, зокрема й у виборчому процесі. Йдеться про Комуністичну партію України, Компартію (оновлену) і "Комуністичну партію України робітників і селян".

Втім, лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявляє, що рішення Мін'юсту про позбавлення КПУ статусу політичної партії та заборону брати участь у виборчих процесах не вплине на плани комуністів брати участь у виборах. "Комуністи братимуть участь у виборах", - заявив Симоненко.

Товариш досі ще нічого не зрозумів.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада заборонила пропаганду комунізму і нацизму в Україні.

Мільярдер Хмельницький знову обніс парканом скандальний пляж в Одесі

В Одесі невідомі знову обнесли парканом пляж під санаторієм ім. Чкалова, захоплений екс-нардепом Василем Хмельницьким, який глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі недавно відкрив для доступу жителям міста.

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі у зв'язку з установкою нового паркану пригрозив мільярдерові Хмельницькому показати меру Києва Віталію Кличку незаконно захоплені Хмельницьким території в Києві.

"Ніхто не чіпає Вашу приватну власність і можете огороджувати Ваші вілли потворними парканами на Ваш розсуд, але не чіпайте пляж і не випробовуйте терпіння людей.", - написав він.

Раніше Одеська влада допустила одеситів на пляж, який протягом декількох років контролювався київським олігархом.

В Ужгороді роздають повістки в армію «патріотам в камуфляжі»

«Закарпатские хроники нового руководителя обласного УВД Сергея Князева за сегодня. – пише у Фейсбуці міністр МВС Арсен Аваков. - Докладывает: изъяли 39 автоматов на исследование(под Мукачевскую стрельбу) у охотников.

За три дня вручили 141 повестку в армию контробандистам и остальным "патриотам в камуфляже"... бегут за границу.

Сегодня накрыли по области 11 залов с игральными автоматами рулетками ай боксами и компьютерами...(перспектива еще до сотни) все под санкцию судьи - начали нас бояться.

В Чопе накрыли два адреса с нелегалами из Афганистана всего семь человек.

На время проверки отстранил руководителя Мукачевской милиции. По итогам проверки его работы - примем решение - будет работать или нет.

27 июля начинаем набор в Новую патрульную полицию Закарпатья.

Изменения - это конкретные шаги и процесс. А не взмах волшебной палочки. Работаем.»

Нові пригоди «летючого танку» на кордоні з АТО

Нові пригоди «летючого танку» на кордоні з АТО

Нові пригоди «летючого танку» на кордоні з АТО

Нові пригоди «летючого танку» на кордоні з АТО

«Мы же про блуждающие танки предупреждали! Ну мы же говорили - они ездят! Ну люди, ну что же вы такие недоверчивые- написав у Фейсбуці радник міністра оборони Юрій Бірюков.

Одна из сводных групп, созданных по прямому распоряжению Президента тормознула на пол-пути колонну из 21 грузовика. Попутно в Киеве задержан координатор группы, ибо поставка не для "голодающего населения Донбаса", а для личного состава сепарских "армий". Деньги, явки, пароли, все дела.

И краем уха услышали жужжание танка, да.
И звук выстрела услышали, да.
И фура с алкоголем - БАЦ - и взорвалась.
Дальше уже все по накатанной схеме: рапорт в штаб сектора, вызов огнеборцев, оханье-аханье. Попутно: уголовные дела, куча статей. От незаконной предпринимательской деятельности до финансирования терроризма.
Вам кто-то будет рассказывать о том, что все это пиар и показуха. Кто-то будет вечно-ныть о том, что это все не ломка системы. А мы просто будем работать.

P.S. СБУ ищет новых сотрудников (http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article…). Некоторых старых - уже тоже ищет.»



Переглядів: 3906
Поширень: 0