На військовому аеродромі гвардійської військово-транспортної авіаційної бригади Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокується неподалік Вінниці, впродовж двох днів екіпажі літаків Ан-26 та вертольотів Мі-8МТ виконували польотні завдання у простих і складних метеорологічних умовах удень з переходом у нічну льотну зміну. Також екіпажі АН-26 виконували десантування особового складу.

Спеціально для десантування на польоти до гвардійців-авіаторів прибуло кілька десятків офіцерів і контрактників двох військових частин спеціального призначення Збройних Сил України з Хмельниччини.

Воїни-розвідники здійснювали стрибки з парашутом Д-5 другої серії в рамках виконання стрибкової програми за 2015 рік. Десантувалися з висоти у півтисячі метрів і на швидкості 220-250 км/год.

Неподалік Вінниці два дні літали військові літаки та стрибав десант

Польоти військової авіації і практичні заняття з повітряно-десантної підготовки військових розвідників проводились на загальному тактичному фоні, де авіатори вдосконалювали майстерність з доставки десанту повітряним шляхом в умовний тил противника, враховуючи час доби, складність метеорологічних умов.

Неподалік Вінниці два дні літали військові літаки та стрибав десант

Спецпризначенці ж відпрацьовували елементи відділення від повітряного судна, техніку приземлення вдень і вночі, умовне захоплення і мінування розвідувальними й диверсійними групами важливих об’єктів інфраструктури противника та ряд інших спеціальних завдань.



Переглядів: 3952
Поширень: 0